annons

Julig varm choklad med Baileys Espresso Crème
Recept och bild av @juliemarieeats

Julig varm choklad med Baileys Espresso Crème

Portioner 2 portioner
Julig varm choklad med Baileys Espresso Crème

Ingredienser
  

  • 480 ml mjölk
  • 80 g mörk choklad
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk kryddpeppar
  • 1/4 tsk muskotnöt
  • 80 ml Baileys Espresso Crème

Instruktioner
 

  • Värm upp mjölken, chokladen och kryddorna i en liten kastrull. Rör runt med en visp tills det börjar bubbla.
  • Häll Baileys Espresso Crème i din favoritkopp och tillsätt den varma chokladen. Rör ihop. Avsluta med en klick vispgrädde på toppen och pudra med kanel.
  • Dekorera med en kanelstång och så är den redo att avnjutas.
Skriv ut receptet

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

press_rabarber2
Likör

Drinkar på internationella Margaritadagen

En av världens mest populära drinkar, uppfunnen någon gång under mitten av 1900-talet, hyllas nu den 22 februari på internationella Margaritadagen. En klassisk Margarita innehåller

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.