Gubbröra
Foto: Svenska Ägg

Gubbröra

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 6 portioner

Ingredienser
  

  • 4 st ägg hårdkokta, kalla
  • 6 st potatisar medelstora, kokta, kalla
  • 150 g ansjovisfiléer
  • 3 msk gräslök hackad
  • 3 msk dill finskuren
  • 1,5 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • salt
  • peppar

Instruktioner
 

  • Skala och hacka äggen. Tärna potatisen i småbitar. Låt ansjovisen rinna av och tärna den fint, hacka gräslök och dill. Blanda crème fraiche och majonnäs, vänd ner potatis, ägg och ansjovis. Smaka av med salt och peppar.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.