annons

Gubbröra
Foto: Svenska Ägg

Gubbröra

Portioner 6 portioner

Ingredienser
  

  • 4 st ägg hårdkokta, kalla
  • 6 st potatisar medelstora, kokta, kalla
  • 150 g ansjovisfiléer
  • 3 msk gräslök hackad
  • 3 msk dill finskuren
  • 1,5 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • salt
  • peppar

Instruktioner
 

  • Skala och hacka äggen. Tärna potatisen i småbitar. Låt ansjovisen rinna av och tärna den fint, hacka gräslök och dill. Blanda crème fraiche och majonnäs, vänd ner potatis, ägg och ansjovis. Smaka av med salt och peppar.
Skriv ut receptet

relaterat

Krämig potatissallad med Västerbottensost
Sallad

Krämig potatissallad med Västerbottensost

Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.