annons

Ett nytt sätt att skåla
Foto: William Grant & Sons

Ett nytt sätt att skåla

Den irländska whiskeyproducenten lanserar nu framtidens skål.

Den irländska whiskeyproducenten lanserar nu framtidens skål.

En Tully’O är en modern skål där tradition möter artificiell intelligens och förenar irländska och svenska traditioner. Ett möte mellan en irländsk berättartradition och svenska snapsvisor, i en ny modern tappning. Besökare välkomnas till en generator som i sin tur lämnar en skräddarsydd Tully’O att utbringa i syfte att skänka glädje, skratt och gemenskap i fysisk såväl som digital form.

Djupt rotad i det irländska arvet hittar vi traditionen om Irish Blessings. Med korta meningar spred duktiga talare ljus över mörka förhållanden och ingav hopp inför kommande utmaningar. Gärna i samband med en skål. I Sverige har vi skålat med sång efter en annan tradition, där snapsvisan stått i centrum.

– Under rådande omständigheter behöver vi komma varandra närmre, oavsett om det sker fysiskt eller digitalt. Tullamore D.E.W. presenterar nu ett nytt modernt sätt att skåla. Tully’O är både en hyllning till traditioner och samtidigt ett välkomnande av det nya och aktuella, med gemenskap i fokus. Irländska traditioner och svenska snapsvisor möter AI. Tully’O är framtidens skål, säger Daniel Andersson, Senior Brand Manager på Nigab.

Tullamore D.E.W. är en trippeldestillerad, blended whiskey, bestående av malt-, pot still- och grainwhiskey. Blandningen utgör en central del av varumärkets själ. Delvis eftersom det är föreningen av komponenterna som ger whiskeyn dess mjuka och karaktäristiska smak, men också eftersom man lever efter devisen att de bästa resultaten uppnås när smaker, kulturer och tankar möts. Det är utifrån dessa grundvärden som Tully’O skapades.

Generatorn, som ger oss de korta texter som utgör en Tully’O, tar tillvara på vad som sker i omvärlden med exempelvis popkulturella skeenden, aktuella händelser, känslor och underhållande historier. Dessa blandas sedan med information från de öppna API:er som generatorn baseras på för att presentera tusentals unika Tully’Os att samlas kring.

Besök tullyo.tullamoredew.com för att generera din egen Tully’O.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.