Furlough
Foto: Diageo

Furlough

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Svårighetsgrad: medel
Verktyg: shaker & strainer
Glas: coupette eller rocks
Portioner 1 drink

Ingredienser
  

  • 5 cl Singleton 18
  • 3 cl citronjuice
  • 1,5 cl kryddat granatäpple
  • äggvita

Instruktioner
 

  • Häll alla ingredienser i en shaker, skaka först en gång utan is för att göra drinken fluffig, tillsätt sedan is och skaka igen. Sila upp i en coupette eller ett rocksglas.

Sockerlag med kryddat granatäpple

  • Pressa juicen från två granatäpplen (eller köp granatäpplejuice utan tillsatser) och mät upp så att du vet hur mycket vätska du har. Tillsätt en hel stjärnanis och en hel kardemumma. Låt dra i 30–90 minuter beroende på hur stark kryddsmak du vill ha. När kryddorna dragit färdigt, tillsätt lika mycket socker som juice och rör tills sockret lösts upp. Häll upp i ren flaska/burk och förslut (håller ca 1 månad i kylen).
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.