En glädjande vegansk nyhet för alla pepperoni-lovers
Foto: Quorn

En glädjande vegansk nyhet för alla pepperoni-lovers

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

I oktober kommer en glad nyhet för alla påläggsfantaster. Produkten, som du sedan tidigare hittar i kyldisken, blir äntligen vegansk!

Nytt namn är Quorn Vegan Pepperoni. Det innebär att hela påläggssortimentet för Quorn nu är helt utan animaliska produkter.

– Vi får mycket feedback med önskemål om fler veganska produkter, nu blir hela vårt påläggssortiment veganskt och det känns jättekul, säger Gill Riley, International Marketing and Innovation Director på Quorn Foods.

Pepperonin är självklart populär av en anledning. Inte bara för att den är fullproppad med god smak, utan också för att den går hem både på frukostmackan, på pizzan eller på charkbrickan. Utöver det är pepperonin glutenfri och helt enkelt ett utmärkt pålägg för alla tillfällen.

Tre veganska pepperoni-stunder:

• Pepperonifrukost – starta din dag med en riktigt god macka, toppad med Quorn Vegan Pepperoni, färskost, färgglada tomater och örter. Smaklökarna och ögat säger tack och bock!

Recept pepperonifrukost

• Pepperonilunch – hade du ingen Quorn Vegan Pepperoni hemma till frukosten imorse? Det gör inget, för du kan ju göra en pepperonipizza till lunch! Garnera med svartkål, vegansk ost och färska örter för en riktigt härlig vardags- eller helglunch. Färskt, gott och nyttigt!

Recept pepperonipizza

• Pepperoni-AW – det är äntligen fredag och du ska bjuda över kompisar på AW. Fyll din charkbricka med dina favoritgrönsaker, en härlig dipp, Quorn Vegan Pepperoni och andra favoriter från Quorns helt veganska påläggssortiment. Skål!

relaterat

Campo Viejo utökar sin palett: ett nytt alkoholfritt bubbel på cava-druvor
Alkoholfritt

Ett nytt alkoholfritt bubbel på cava-druvor

Lagom till vårens ankomst är det hög tid att alla på det efterlängtade minglet ska ha möjlighet att avnjuta deras omtyckta mousserande vin, därför lanserar Campo Viejo sitt första alkoholfria alternativ.

Smakligt alternativ till chips
Snacks

Smakligt alternativ till chips

Chips på fredagsmyset, veckans mest efterlängtade snacks, får nu konkurrens av en oväntad italienare då ugnsbakade, extra tunna crostini med mustig smak av pizza eller barbeque lanseras under varumärket Zeta.

Prisvinnande rom med anor från förbudstiden
Rom

Prisvinnande rom med anor från förbudstiden

The Real McCoy har blivit en stor succé i USA genom sin rom helt utan tillsatser. Produktionen sker hos familjeägda Foursquare på Barbados som är ett av världens främsta romdestillerier.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.