En glädjande vegansk nyhet för alla pepperoni-lovers
Foto: Quorn

En glädjande vegansk nyhet för alla pepperoni-lovers

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

I oktober kommer en glad nyhet för alla påläggsfantaster. Produkten, som du sedan tidigare hittar i kyldisken, blir äntligen vegansk!

Nytt namn är Quorn Vegan Pepperoni. Det innebär att hela påläggssortimentet för Quorn nu är helt utan animaliska produkter.

– Vi får mycket feedback med önskemål om fler veganska produkter, nu blir hela vårt påläggssortiment veganskt och det känns jättekul, säger Gill Riley, International Marketing and Innovation Director på Quorn Foods.

Pepperonin är självklart populär av en anledning. Inte bara för att den är fullproppad med god smak, utan också för att den går hem både på frukostmackan, på pizzan eller på charkbrickan. Utöver det är pepperonin glutenfri och helt enkelt ett utmärkt pålägg för alla tillfällen.

Tre veganska pepperoni-stunder:

• Pepperonifrukost – starta din dag med en riktigt god macka, toppad med Quorn Vegan Pepperoni, färskost, färgglada tomater och örter. Smaklökarna och ögat säger tack och bock!

Recept pepperonifrukost

• Pepperonilunch – hade du ingen Quorn Vegan Pepperoni hemma till frukosten imorse? Det gör inget, för du kan ju göra en pepperonipizza till lunch! Garnera med svartkål, vegansk ost och färska örter för en riktigt härlig vardags- eller helglunch. Färskt, gott och nyttigt!

Recept pepperonipizza

• Pepperoni-AW – det är äntligen fredag och du ska bjuda över kompisar på AW. Fyll din charkbricka med dina favoritgrönsaker, en härlig dipp, Quorn Vegan Pepperoni och andra favoriter från Quorns helt veganska påläggssortiment. Skål!

relaterat

Kul i Jul - italienska julkakor från Zeta
julmat

Kul i jul med italienska julkakor

Precis som julskinkan är helig för svenskarna, är julkakorna Pandoro och Pannetone det för italienarna. Julstämningen vill inte riktigt infinna sig innan en kaka står på bordet.

Glöggiganten Saturnus presenterar 2020 års sortiment: – tradition, trend och innovation i julig förening
Juldryck

Glöggiganten presenterar 2020 års sortiment

När Sveriges äldsta och största glöggfabrik presenterar sitt utbud för 2020 är det en väl avvägd blandning av traditionella smaker, trendmedvetet innehåll och nytänkande i framkant.

Nu lanseras vinnarvinet Roodeberg Vision
Vin

Nu är vinnarvinet lanserat

I september 2019 samlades tio vinkunniga lag från hela Sverige för att skapa ett nytt vin baserat på den ikoniska stilen i klassiska Roodeberg.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.