annons

Den perfekta kombinationen av dessert och drink med Brinken Bakar
Foto: Diageo

Den perfekta kombinationen av dessert och drink med Brinken Bakar

Baileys, den omåttligt populära gräddlikören, presenterar två caketail-recept framtagna av Emma Brink Rask, dessertinspiratör och kokboksförfattare.

Baileys, den omåttligt populära gräddlikören, presenterar två caketail-recept framtagna av Emma Brink Rask, dessertinspiratör och kokboksförfattare.

Många förknippar Baileys klassiska smaker med njutning och lyx och gräddlikören har länge varit en favoritingrediens i allt från efterrätter till kaffe. Nu går Baileys samman med dessertinspiratören och kokboksförfattaren Emma Brink Rask och presenterar två caketailrecept, perfekta för påskfirandet. Caketail är den oemotståndliga kombinationen av dessert och drink, och samtidigt den lite oväntade desserten på årets påskbord. Det ena receptet är en jordgubbscheesecake gjord på Baileys Strawberry Cream med mandelcrumble. Den serveras i ett halvt påskägg i choklad. Den andra desserten är en chokladkaka varvad med passionsfruktscurd och baileyschokladmousse, toppad med kolasås gjord på Baileys Salted Caramel.

– Det känns väldigt roligt att utveckla caketail-recept till påsk tillsammans med Baileys eftersom det faktiskt inte finns så många självklara desserter kopplat till denna högtid. Caketails är lite mer oväntat och lite roligare än den klassiska påsktårtan så nu hoppas jag att fler vågar ta ut svängarna och bjuder på caketail till påsk, säger Emma Brink Rask.

Recepten hittar du här:

Baileys Strawberry cheesecake caketail med mandelcrumble
Caketail med choklad, passionsfrukt och Baileys Salted Caramel

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.