Cloudy Sour
Foto: Diageo

Cloudy Sour

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Recept av Bella Porcile.

Portioner 1 drink

Ingredienser
  

  • 5 cl Talisker 10 years
  • 4 cl Kullamust
  • 1 cl citronjuice
  • 2 cl ljunghonung
  • 1 st äggvita

Instruktioner
 

  • Häll äggvitan och de andra ingredienserna i shakern.
  • Skaka ordentligt i fem sekunder.
  • Fyll på med is och skaka tills shakern blir frostig.
  • Dubbelsila ner i ett cocktailglas.
  • Garnera med en torkad äppelskiva.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.