Waldorfsallad
Foto: Säsongens Bästa

Waldorfsallad

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Recept från Säsongens Bästa
Portioner 4 personer

Ingredienser
  

  • 150 g rotselleri
  • 2 st äpplen Ingrid Marie
  • 3 msk majonnäs
  • 1 krm salt
  • 1 tsk citron pressad
  • 0,5 dl valnötter

Instruktioner
 

  • Skala och tärna sellerin. Koka den mjuk i lättsaltat vatten.
  • Tärna äpplena grovt, blanda dem med sellerin och majonnäs.
  • Smaka av med salt och citron och vänd ned grovhackade valnötter.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.