annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Sommarens öl

har anlänt

Peroni Nastro Azzurro, känd för sitt klassiska premiumöl, utökar sitt sortiment inför sommaren med den uppfriskande varianten Peroni Nastro Azzurro Stile Capri, som nu gör sin debut på den svenska marknaden.

Peroni Stile Capri är sommarens nyhet för Sveriges ölentusiaster. Det är ett ljust lager med en frisk och somrig smak, skapat för att hylla kopplingen mellan italiensk premiumöl och den ikoniska ön Capri, känd för sin stilsäkerhet och charm.

Med en balanserad profil av låg beska och friska citrustoner, innehåller Stile Capri en subtil touch av italiensk citronskal och olivbladsextrakt, vilket ger en uppfriskande smak inspirerad av atmosfären och dofterna från Medelhavet.

Ida Schramme, Marketing Manager Nordics på Peroni Nastro Azzurro, kommenterar lanseringen: ”Redan förra året lanserades Stile Capri globalt, och nu är det äntligen Sveriges tur att ta del av den solkyssta smaken. Med sommaren precis framför oss känns det helt rätt att nu kunna erbjuda ett uppfriskande öl som passar perfekt till alla sommarens tillfällen.”

Stile Capri levererar samma genuint italienska känsla som originalet, vilket återspeglas i dess karaktäristiska design. För första gången i varumärkets historia säljs lagern i en klar flaska för att visa dess gyllene innehåll. Peroni Stile Capri rekommenderas att serveras väl kyld för att ge en somrig uppfriskning i äkta italiensk stil.

Pris och tillgänglighet: Peroni Nastro Azzurro Stile Capri 4.2% kommer att finnas tillgänglig hos utvalda restauranger och barer från och med den 22 april, samt i Systembolagets beställningssortiment från och med den 30 april. Priset för Stile Capri är 18,90 SEK på Systembolaget.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.