annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Prisbelönt alkoholfri

Lime Daiquiri

Alkoholfria drycker är en trend som växer snabbt inom dryckesindustrin, och speciellt bland yngre konsumenter som eftersträvar en hälsosam livsstil. Att hitta alkoholfria drycker som ger samma smakupplevelse som deras alkoholhaltiga motsvarigheter, är en efterfrågad utmaning. Men ISH har hittat lösningen och erbjuder nu sina prisbelönta alkoholfria Lime Daiquiri till Systembolaget från den 1 juni och tre månader framåt. Detta gör det ännu enklare för kunderna att göra medvetna val och njuta av en god drink i sommar.

ISH Lime Daiquiri är en vinnare på LA Spirits Awards för bästa alkoholfria cocktail, och den enda alkoholfria Daiquirin som säljs på Systembolaget. Tillverkad av naturliga ingredienser ger ISH-versionen av denna klassiska drink en smak av mörk rom med en frisk syrlighet från mexikansk lime. Smaken balanseras med lite sötma och hetta för en frisk och god alkoholfri drink som passar perfekt för varma sommardagar och nätter.

ISH är en global ledare på alkoholfria drycker, med flera prisbelönta alkoholfria spritsorter, viner och färdigblandade drycker i sin produktportfölj. Företaget grundades 2018 med målet att alla ska kunna njuta av en god drink i sociala sammanhang, oavsett om man dricker alkohol eller inte. ISH strävar efter att alkoholfria alternativ inte ska vara en kompromiss, utan en upplevelse i sig. Med fokus på överlägsen smak och högkvalitativa ingredienser vill ISH skapa ett bredare utbud av alternativ för olika behov och preferenser.

ISHs arbete har gjort dem till ett av de mest prisbelönta alkoholfria företagen i världen och har varit medgrundare till ANBA, Adult Non-alcoholic Beverage Association. Morten Sørensen, grundare av ISH, har ambitionen att göra det enkelt att dricka mer medvetet och njuta av en god alkoholfri drink. Detta är vad som gör ISH Lime Daiquiri till ett bra alternativ för den som vill ha en hälsosam och god drink i sommar.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.