annons

96ffdaaab9fa2ec3_org

OMAKA satsar på ny kompetens

OMAKA öppnade sin restaurang med matsal, bar, uteservering och ölträdgård i augusti 2020. Sedan starten har restaurangen och bryggeriet, som drivs av bryggmästaren Hedda Spendrup, tagit sig igenom pandemins alla utmaningar. Nu när samhället öppnat upp igen står OMAKA redo med två nya köksmästare samt ny vd.

– Vi är otroligt taggade att äntligen få fortsätta vår resa med betydligt större möjligheter än under pandemins restriktioner. Genom nyrekryteringarna är vi nu också redo att ta nästa steg, säger Hedda Spendrup som är bryggmästare på OMAKA. Menyerna är klara och vi har mängder av ny, kul öl som väntar på att serveras.

Köksmästare för de nya luncherna är Jesper Gren som tidigare varit sous-chef på Aloë samt även på Mattias Dahlgren Matbaren. För kvällarna ansvarar köksmästaren Jacob Davidsson som kommer från Aira. Han har tidigare även varit på bland annat Adam & Albin samt PM & Vänner. De båda köksmästarna arbetar nära Hedda Spendrup för att tillsammans utforska nya smakkombinationer mellan öl och mat.

Ny vd för OMAKA är Jimmie Rundqvist som har mycket lång erfarenhet från restaurangbranschen. Senast kommer han som vd för Tennstopet men har sedan 1980-talet arbetat som chefskock och köksmästare på restauranger så som Operakällaren, Riche och KB. Jimmie Rundqvist har även arbetat på ett flertal två- och trestjärniga restauranger i Frankrike.

Hedda Spendrup som bryggmästare.

Köksmästare är Jesper Gren

Jimmie Rundqvist VD på OMAKA

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.