annons

Baileys presenterar två oemotståndliga jul- och nyårsdesserter tillsammans med Tea Malmegård
Foto: Diageo

Oemotståndliga jul- och nyårsdesserter med Tea Malmegård

I samarbete med populära konditorn Tea Malmegård presenterar Baileys två oemotståndliga efterrätter, perfekta för jul- och nyårsfirandet, baserade på nyheten Baileys Salted Caramel.

Efterrätterna kommer att serveras på helgbrunchen på Teas restaurang DoMa den 28 november och 5 december.

Baileys klassiska smaker är något många förknippar med njutning och lyx. De har länge varit en favoritingrediens i allt från efterrätter till kaffe. Lagom till mörkare och kallare vinterkvällar lanserar Baileys den nya smaken Baileys Salted Caramel som en permanent medlem i den omtyckta Baileys-familjen. Den sammetslena Baileys Original Irish Cream uppgraderas nu med fyllig karamell i överflöd och en nypa salt.

– Baileys Salted Caramel är det senaste tillskottet i vår älskade Baileys-familj. Den lanserades under hösten på Systembolaget och har snabbt blivit en favorit. Nu hoppas vi att så många som möjligt får smak för den, både som den är och i efterrätter. Och att den hittar sin naturliga plats i allas jul- och nyårsfirande, säger Christina Dupont, C&E Manager på DIAGEO.

För att uppmärksamma lanseringen av Baileys Salted Caramel går Baileys samman med välkända och välrenommerade konditorn Tea Malmegård. Tillsammans med Baileys har Tea Malmegård tagit fram två efterrätter, Baileys Salted Caramel Cake och Baileys Salted Caramel Snowball. Efterrätterna lyfter fram Baileys Salted Caramel på två helt olika, men utsökta sätt. Det kommer finnas möjlighet att smaka Baileys Salted Caramel Cake och Baileys Salted Caramel Snowball på DoMas helgbrunch den 28 november och 5 december. Självklart kan Teas fantastiska Baileys Salted Caramel-efterrätter även göras hemma. De är perfekta för jul- och nyårsfirandet, och kommer imponera på alla gäster.

– Baileys Salted Caramel är en självklar ingrediens i efterrätter och bakverk. Min Salted Caramel Snowball är to die for, för att inte tala om den galet goda smörkrämen matad med Baileys Salted Caramel som täcker min tårta. Båda efterrätterna är ett måste att prova på DoMas helgbrunch eller för att göra garanterad succé hemma, säger Tea Malmegård.

För att boka din plats på DoMas helgbrunch den 28 november eller 5 december och få möjligheten att smaka av dessa oemotståndliga Baileys Salted Caramel-efterrätter signerade Tea Malmegård, gå in på www.doma.se.

För den som hellre vill göra efterrätterna själv så finns recepten här:

Baileys Salted Caramel Cake
Baileys Salted Caramel Snowball

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.