annons

Fler guldmedaljer till Skagerrak Gin
Foto: Arcus

Fler guldmedaljer till nordisk gin

Under tävlingen IWSC fick ginen 95 poäng av 100 möjliga och tog således hem guldmedalj i nära konkurrens med globala spritvarumärken.

Under tävlingen IWSC fick ginen 95 poäng av 100 möjliga och tog således hem guldmedalj i nära konkurrens med globala spritvarumärken.

Skagerrak Nordic Dry Gin smyglanserades i april tidigare i år och lovordades av gin-konnässörer världen över. Nu har produkten positionerat sig ytterligare som en unik uppstickare och en gin i världsklass. Med motiveringen ”En utmärkt gin med exceptionell balans och sällsynta, komplexa smaker – ett exempel som sticker ut mot sina konkurrenter.”

Skagerraks internationella erkännande kom tidigare i somras under Global Spirits Business Gin Masters i juni där produkten utmärkte sig bland 219 konkurrerande ginvarumärken genom att vinna guld i kategorierna Best Premium Gin och Best Contemporary Gin.

– Att vi har fått dessa priser och erkännandet internationellt visar att vi har lyckats att framställa en unik nordisk Premium Gin som håller en hög kvalitet och med en design som verkligen står ut, säger Martina Talmet, Brand Manager Arcus Sweden.

Skagerrak Nordic Dry Gin, är en premiumgin med tydliga nordiska influenser som utvecklats i samarbete med nordens ledande bartenders från flertalet toppbarer i Sverige, Norge och Danmark. Skagerrak är baserat på mer än 150 års erfarenhet och kunskap kring ginhantverk, ingredienser och komponenter. En unik gin gjord på lokala växter och örter från Skagerrak.

Drinkrecept:

Nordic Fall

Skagerrak Collins

Peach Spritz

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.