annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Ekologisk Pinot Noir

från Frankrike

Detta är den första lanseringen från Domaine La Feuille där vi vill erbjuda franska viner av hög kvalitet till den kräsne vinentusiasten. Först ut är alltså en Pinot Noir på en lite mer ”petite” box om 1,5L för 159kr.

– Det känns härligt att få lansera detta vin just nu då Pinot Noir inte bara är stundande favorit hos mig, utan även hos den vinintresserade svensken. Att dessutom erbjuda en ekologisk Pinot av denna kvalitet från just Frankrike där druvan har sitt ursprung känns ju såklart lite extra kul, säger Oskar Johansson, produktansvarig hos Anora.

Detta läckra vin på en smidig & vacker 1,5 litersbox görs av Pinot Noir-druvor som odlats i de solkyssta dalarna i Pays d’Oc-regionen, i södra Frankrike. Vinet är fruktigt med kryddiga inslag; ekfatstoner och mjuka tanniner ger vinet en elegant avslutning. Drick det som sällskapsvin eller kombinera det med olika rätter såsom kött, rostade grönsaker, eller till din favoritbricka fylld med charkuterier och ost. Serveras med fördel svalt, runt 18°C, i ett stort glas som förstärker aromerna.

Domaine la Feuille
Volym
: 1500 ml
Druva:
 Pinot Noir
Ursprung:
 Pays d’Oc, Frankrike
Alkoholhalt:
 13,5%
Pris:
 159 SEK
Artikelnummer: 
51407

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.