annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Zesty Lemon

Från Beefeater

Vi går mot fräschare tider! Världens mest prisbelönta gin Beefeater släpper lagom till att sensommardrinkarna ska blandas, en helt ny variant: Zesty Lemon, fullproppad med citrussmak. Produkten kommer från och med den 27 september gå att beställa från Systembolagets beställningssortiment. Beefeater Zesty Lemon kommer i limiterad upplaga om 2500 flaskor.

Gin fortsätter att vara bland det trendigaste du kan dricka i alkoholväg, och utbudet av gin är fortfarande stort, även smaksatt gin. Efter succén med Beefeater Pink Strawberry och Blood Orange, följer det klassiska spritvarumärket nu upp med en ny fräsch gin smaksatt med citronzest. 

– Zesty Lemon är varumärkets tredje smaksatta gin och ett friskt tillskott i familjen. Vi har hämtat inspiration från Beefeaters grundare James Burrough, som valde ut de färskaste citronerna från Covent Garden Market i London, för att skapa en citrustwist på den klassiska Beefeater London Dry Gin, säger Lisa Seifert, produktchef på Pernod Ricard Sweden.

Det är dags att uppdatera den välbekanta GT:n och utmana de klassiska smakerna. Beefeater Zesty Lemon passar perfekt till sensommarens spritz-drinkar, med sin något vuxnare smak med fräscha och bittra toner. Den gör sig lika bra i en GT som i mer avancerade cocktails.

Beefeater Zesty Lemon

Pris: 269 kr för 700 ml

Alkoholhalt: 37,5%

Artikelnummer: 58403

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.