annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Viña San Pedro

lanserar exklusiv Bag-in-Box

Viña San Pedro, en banbrytande producent inom vinindustrin, introducerar sin senaste mästerverk – en elegant Pinot Noir från Chiles högt belägna vingårdar. Castillo de Molina Pinot Noir erbjuder en unik vinupplevelse som kombinerar passion och expertis från många års vinframställning.

Pinot Noir, känd som druvornas diva, är känt för sin krävande odling. Men när den odlas under optimala förhållanden producerar den eleganta och smakrika viner med subtil strävhet. Vinmakerskan Viviana Navarrete har utnyttjat Casablanca Valleys unika terroir för att skapa ett vin som återspeglar Chiles rika vinodlingsarv.

Ett elegant och mångsidigt vin

Vingårdarna, som ligger nära Stilla havet, påverkas av starka havsvindar och kustdimma, vilket skapar ett svalt klimat som främjar långsam mognad och intensiva smaker. Castillo de Molina Pinot Noir är ett elegant och mångsidigt vin som passar perfekt till en mängd olika rätter, från kyckling och kalv till fisk och ostar.

Vinets smakprofil är en symfoni av röda bär, subtila kryddiga toner och en sammetslen finish som lockar tillbaka för mer. Den klimatsmarta Bag-in-Box-förpackningen säkerställer vinets fräschör och låter konsumenterna njuta av kvaliteten över en längre tid.

Castillo de Molina Pinot Noir, med en alkoholstyrka på 14%, lanseras den 1 mars i Systembolagets fasta sortiment med artikelnummer 255808. Vinet kommer i en 3 liters Bag-in-Box-förpackning och prissätts till 279 kr. Det är ett måste för alla vinälskare som letar efter en sofistikerad och smakfull upplevelse.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.