Vill du ha fler alternativ att ata vegan Quorn har en losning for dig

Vill du ha fler alternativ att äta vegan? – Quorn har en lösning för dig

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Veganska ”fiskpinnar” – kan det vara nåt?  Alla som söker enkla sätt att äta mer hållbart och veganskt kan se fram emot en fantastisk höst. Tre läckra veganska nyheter från Quorn kommer i frysarna: en korv, en het och krispig burgare, och en variant av fiskpinnar.

– Den absolut vanligaste frågan vi får är ”när kommer mer veganskt?”. Vi går från två till åtta veganska produkter i Sverige under hösten, det känns riktigt bra, säger Ami Blackburn, European Brand Manager på Quorn Foods.

 

Veganska nyheter i frysdisken

Quorn Vegan Panerade Pinnar är ett frasigt veganskt alternativ till svenskarnas vardagsfavorit fiskpinnar. Förpackningen innehåller tio pinnar och kostar ca 34 kr.

Quorn Vegan Krispiga Burgare har en kittlande hot & spicy smak som sätter fart på din burgarmiddag. Förpackningen innehåller fyra frysta burgare och kostar ca 31,50 kr.

Quorn Vegan Korv passar perfekt i din korvgryta eller stroganoff. Mustig och smakrik! Förpackningen innehåller sex frysta korvar och kostar ca 34 kr.

 

Veganska nyheter i kyldisken

Quorn Vegan Burgare är en kyld burgare färdig för stekpannan eller grillen. En klassiker som kan varieras i oändlighet! Förpackningen innehåller två burgare och kostar ca 25 kr.

 Quorn Vegan Skivor Lätta & Välsmakande påminner om kyckling i smaken och innehåller 100g skivat pålägg färdigt att lägga på mackan. En förpackning kostar ca 25 kr.

 Quorn Vegan Skivor Rökt Smak påminner om skinka i smaken och innehåller 100g skivat pålägg färdigt att lägga på mackan. En förpackning kostar ca 25 kr.

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.