annons

7-Elevens S-semla
Oväntad kombo av semla och sötsyrligt godis i S-semlan. Foto: Pressbild

7-Elevens S-semla med sötsyrligt

I år presenterar 7-Eleven en helt ny semla toppad med ett surt S-märke. Årets smak är en oväntad kombination och för tankarna tillbaka till 90-talet med sötsyrligt godis.

I år presenterar 7-Eleven en helt ny semla toppad med ett surt S-märke. Årets smak är en oväntad kombination och för tankarna tillbaka till 90-talet med sötsyrligt godis.

Den nya S-Semlan kombinerar det klassiska godiset S-märket med semlans smaker i en sötsyrlig variant. Det nya bakverket har tagits fram av 7-Eleven i samarbete med Candy People och finns nu i butiker över hela landet. 

Fettisdagen är en tradition som sträcker sig långt tillbaka och lika mycket har det blivit tradition att det presenteras nya, roliga smaker. I år ville vi prova något helt nytt och kombinera en älskad sötsak med en annan – godis och bakverk tillsammans. S-Semlan har en härligt syrlig och frisk smak och sticker ut från de klassiska smakerna, säger Lorance Ljungqvist, Kategorichef på Reitan Convenience i Sverige. 

De sötsyrliga S-Semlorna görs med äppelkompott och gräddas direkt i butikerna för den där ljuvliga nybakade känslan. Grädden vispas och toppas med ett S-märke och surt S-märkepulver. Det söta från den traditionella semlan finns kvar men balanseras upp med de lite syrliga smakerna från S-märket. 

Självklart kommer vi även att sälja de traditionella semlorna men vi brukar ta fram en produkt som är nytänkande och stjärnan för året. Årets smak är alltid ett roligt inslag för våra kunder som de längtar efter att prova, speciellt när vi kan överraska med en så oväntad kombination som i år – vem hade kunnat tro att sur grädde är en hit! fortsätter Lorance Ljungqvist. 

S-Semlan finns i alla 7-Elevens butiker i standardstorlek och i ett miniformat – perfekt för att köpa många av och testa. 

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.