fbpx

Vax på eller av?

Vax på eller av? En fråga för ostmästaren Roland Johansson, Kvibille

I en ny kampanj från Kvibille hyllar man ostens mästare med sin egen ostmästare Roland Johansson i centrum. Namnet? ”Den svenska cheddarostens hjärta”.

Kvibille mejeri landar nu en ny kampanj. En ostmästare med passion står i centrum för kampanjen och det är förstås Kvibilles egen, Roland Johansson.
– Här på mejeriet i Kvibille är det vår ostpassion som ständigt för oss framåt. För att lyckas behövs även tålamod, och förståelse för att ett genuint hantverk och goda saker kräver tid, konstaterar Johansson.

Kampanjen heter “Den svenska cheddarostens hjärta” och ska ge en liten inblick i vad sann ostpassion verkligen innebär.
Berättelsen bygger på idén om Kvibille som ett eget universum där man sedan hundra år har gjort saker lite annorlunda, och framför allt låtit goda saker ta sin tid.

Syftet med den nya kampanjen är att uppmärksamma att Kvibilles kända och älskade vaxade cheddarost har fått en ny kompis – en krämig cheddar utan vax.
– Den nya kampanjen skapar en stolthet internt bland alla som jobbar med Kvibille, både hos oss på mejeriet och de som jobbar med kommunikationen, säger Thelma Banzon, mejerichef på Kvibille mejeri.

Huvudrollen i den nya kampanjen har alltså ostmästaren Roland Johansson men här finns också de som ska föra traditionen vidare, som Olivia Stockenberg.
– Att jobba på Kvibille mejeri är en unik upplevelse, där man verkligen känner hur levande traditionen är, säger hon.
– Att gå i Rolands och de tidigare ostmästarnas fotspår är stort, och viktigt för att hålla ostpassionen vid liv.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post
Restaurang

#vartannatbord

Ett stort antal restauranger i Stockholm har på eget initiativ börjat boka vartannat bord på sina krogar. Uppropet #vartannatbord ska få fler personer att äta ute med en begränsad risk för spridning av coronaviruset.

Läs artikel
Notis

De omorganiserar för att möta krisen.

På grund av minskad orderingång ifrån exportmarknader, minskat antal mässor, events och provningar under den rådande corona-spridningen gör High Coast Whisky en omorganisation för att klara de nya förutsättningarna och förbättra sin likviditet.

Läs artikel

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!