Xiaomi Mi Smart Air Fryer – varmluftsfritösen som förenklar matlagningen till både vardag och fest
Foto: Xiaomi

Varmluftsfritösen som förenklar matlagningen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Xiaomi Mi Smart Air Fryer finns nu i Sverige för att revolutionera svenskarnas matvanor.

Intresset för varmluftsfritöser, eller airfryers, har vuxit snabbt det senaste året. Pandemiåret med arbete hemifrån har lett till att svenskar letat efter ny inspiration samt nya metoder för att tillreda goda, hälsosamma och smakrika måltider – enkelt och snabbt.

Den smarta varmluftsfritösen Xiaomi Mi Smart Air Fryer friterar inte endast, utan kan även grilla, tina, fermentera och torka grönsaker och kött. Dessutom kan den baka bröd.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer använder varmluftscirkulation istället för litervis med ohäslosam olja för att fritera maten. Resultatet är perfektion med ett krispigt yttre lager och en mjuk insida, precis som sig bör. Varmluftsfritösen har två fläkthastigheter och klarar av temperaturer från 40℃ till 200℃. Det breda värmespektrumet gör det möjligt att tina fryst mat, fermentera (till exempel tillreda yoghurt), grilla stekar och spett samt torka både frukt och kött med endast några enkla klick.

Genom att koppla Xiaomi Mi Smart Air Fryer till Mi Home-appen får man tillgång till hundratals recept. Recepten är enkla för att alla i familjen ska kunna delta i matlagningen. Varmluftsfritösen tillåter även upp till 24 timmars schemalagd matlagning. Men hjälp av timern är det möjligt att avnjuta en varm middag genast vid hemkomsten. Ytterligare funktioner inkluderar fjärrstyrning samt röststyrning via Google Assistant och Amazon Alexa.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer har en volym på 3,5 liter, tillräckligt för att laga mat för upp till fem personer.

relaterat

30 miljoner liter julmust – bryggeriernas uppskattade bidrag till det svenska julbordet
Juldryck

Bryggeriernas uppskattade bidrag till julbordet

Vi svenskar håller våra traditioner kära, inte minst gäller det julbordet. Här hittar vi historiska smaker som levt genom generationer, och störst av allt är julmusten som lockar såväl barn som vuxna.

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack – en ny snapstradition är född
Alkoholfritt

En ny snapstradition är född

Nu ser O.P. Anderson Alkoholfri Snaps dagens ljus, en nyhet som har för avsikt att stärka gemenskapen kring våra dryckestraditioner oavsett om man väljer alkohol eller inte.

Snabb middag med färdigskurna svenska rotfrukter
Matlagning

Snabb middag med färdigskurna rotfrukter

Rotfrukter är gott, hälsosamt, klimatsmart och växer dessutom perfekt i svensk jord. Nu lanserar grönsaksexperten Apetit Svenska rotfrukter, smidigt färdigskurna rotfrukter från södra Sverige.

Sverigepremiär för systrarna Delevingnes prisbelönta prosecco
Vin

Sverigepremiär för prisbelönt prosecco

Della Vite Superiore Prosecco D.O.C.G är en prisbelönt och hållbart producerad prosecco skapad av systrarna Chloe, Poppy och Cara Delevingne, och lanserades i Sverige den 22 november.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.