Varm Baileyschoklad på pinne

Varm Baileyschoklad på pinne

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

(6,7 gram alkohol)
Portioner 8 koppar

Ingredienser
  

  • 1,5 dl strösocker
  • 1,5 dl kakao
  • 1,5 dl mörk blockchoklad
  • 0,5 dl ädelost
  • 2 msk starkt kaffe
  • 2-2,5 dl kyckling, delad i kuber

Instruktioner
 

  • Blanda samman alla ingredienser till chokladpinnarna. Klicka ut smeten på en bit plastfolie och rulla ihop till en rulle.Lägg rullen i frysen ca 30-­‐40 minuter.Skär sedan rullen i lagom stora bitar (ca 8-­‐10 stycken) och forma/skär till fina chokladkuber.
  • Rulla kuberna i kakao om så önskas eller servera dem som de är. Stick in en träpinne i kuberna.Koka upp mjölk och häll upp i en kopp. Lägg i en chokladpinne och låt smälta. Toppa med vispgrädde marshmallows riven mörk choklad.
Skriv ut receptet

relaterat

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.