Blanda egna

Recept

Världspremiär: Pommerys nya champagne

– För dig som kan Mat & Dryck –

Hela världen vill ha den nya champagnen från Pommery och det är till Sverige den kommer! I Samarbete med DOMAINE WINES.

 

Torsdagen den 7 juni var det världspremiär i Sverige för champagnen som hela världen vill ha Pommery Apanage Blanc de Blancs. På Operakällaren i Stockholm presenterade ägaren till Vranken Pommery Monopole, Madame Nathalie Vranken nyheten för den svenska journalistkåren.

Svenskarna är ett av världens mest champagne-intresserade folk och därför väljer det anrika champagnehuset Pommery att lansera sin nya cuvée i just Sverige. Pommery har funnits länge på den svenska marknaden, redan 1955 när Systembolaget grundades fanns champagne från Pommery med i sortimentet.

De senaste åren har vinhuset letat efter möjligheten att lansera en ny champagne och valet föll på den svenska marknaden. Trots att man exporterar till 130 länder så blir det nu Sverige som får äran att bli först att lansera Champagne Pommery Apanage Blanc de Blancs.

Vranken Pommery Monopole är idag världens näst största champagne-grupp och företaget driver Madame Nathalie Vranken tillsammans med sin make Mr Paul-François Vranken.

Enligt Staffan Liss, VD på Domaines Wines, om samarbetet med Pommery: ”Ett mycket spännande samarbete som vi inleder med champagnehuset Pommery, där vi på Domaine Wines får möjlighet att arbeta med en stor aktör som nu satsar på att bli mer tillgängliga för de svenska champagne-konsumenterna.”

Dela via

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Skriv ut

Skicka in era recept till:

Redaktionen@mattrender.se

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!