Foto: Vitaseege Sverige

”Världens bästa ketchup” lanseras i Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Svenskar älskar sin ketchup och nu lanseras äntligen Curtice Brothers prisbelönta ketchup och såser i Sverige!

Företaget, som vunnit prestigefulla Great Taste Awards fyra år i rad, tillagar sina produkter enligt traditionella recept med råvaror från ekologiska gårdar. I sortimentet finns allt från ketchup till majonnäs och i ett första skede lanseras nio produkter på den svenska marknaden.

Det finns ketchup och så finns det Curtice Brothers ketchup! Curtice Brothers ekologiska ketchup, som vunnit Great Taste Awards fyra år i rad, är gjord på färska solmogna tomater från ekologiska gårdar i Toscana. Ketchupen, såväl som företagets andra såser som Dijonsenap och sweet chilisås, lagas enligt traditionella recept med de finaste och färskaste råvarorna vilket resulterar i premiumprodukter med mycket smak. Curtice Brothers ketchup innehåller 77% tomater, ungefär hälften så mycket salt och socker som vanlig ketchup och är vegansk, fri från tillsatser, gluten och laktos.

– Svenskarnas kärlek till ketchup tillsammans med intresse för bra mat, hälsa och ekologiskt gör Sverige till det ideala landet för Curtice Brothers att lansera i. Vi ser dessutom ett tomrum i marknaden efter en riktigt bra kvalitets ketchup och vi har stora förhoppningar för Curtice Brothers lansering här, säger Magnus Sjöholm, medgrundare av Vitaseege.

I sortimentet finns tre olika sorters ketchup, Dijonsenap samt majonnäs och sweet chilisås som även de har vunnit Great Taste Awards. Varumärket lanseras i november på Nordic Organic Food Fair i Malmö.

relaterat

Coca-Cola lanserar två nya smaker
läsk

Coca-Cola lanserar två nya smaker

Coca-Cola rivstartar året genom att lansera inte en – utan två nya smaker. Det är inga mindre än Coca-Cola Zero Sugar Lime och Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri.

OLW rivstartar det nya året med att lansera tre nyheter
Snacks

2022 inleds med ny hetta på snackshyllan

Nu lanseras årets första snacksnyheter från OLW – cheez doodles Deluxe Pecorino, Linschips Hickory Mayo och potatischipset Vegan Sourcream & Onion Chili Tingle.

Guinness 0.0 – en Guinness med allt utom alkohol
Öl

Guinness 0.0 – en stout utan alkohol

Med start 2022 lanseras Sveriges första alkoholfria stout i klassisk stil. Den börjar säljas i matbutiker under januari för att därefter lanseras på Systembolaget 1 februari 2022.

HelloFresh recept för en grönare jul
julmat

Recept för en grönare jul

För att uppmana svenskarna till att ta vara på julens rester har HelloFresh skapat fem goda recept baserade på resterna från julbordet – för att minska på julens matsvinn, och samtidigt skapa nya smaksensationer.

Helena Lyth inspirerar till amerikanskt julbak med Fireball
Matlagning

Inspirerar till amerikanskt julbak med Fireball

Julen står för dörren och så även julbaket och vinterdesserter. Inför årets högtid bjuder matprofilen Helena Lyth på ett recept med Fireballstekta äpplen serverade till glass och havrekakor.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.