annons

Emil & Roger Lydén | Foto  Pressbild
Emil & Roger Lydén | Foto Pressbild

Vann guld i

World Gin Awards 2024

I en imponerande bedrift har det småländska hantverksdestilleriet Lydén Distillery tagit hem guld i World Gin Awards 2024 med sin Old Tom Gin. Denna prestigefyllda tävling, som är välkänd för att bedöma spritdrycker från hela världen, har utsett Lydén Distillerys Old Tom Gin till bästa svenska Old Tom Gin för året 2024.

Att vinna ett guld i World Gin Awards är inte bara en prestation för Lydén Distillery; det är en dröm som gått i uppfyllelse. För Emil Lydén, grundaren av destilleriet, är detta en bekräftelse på det hårda arbete och den dedikation som har lagts ner i att producera drycker av exceptionell kvalitet.

Old Tom Gin är en klassisk ginvariant med en sötare profil än den traditionella London Dry Gin. Lydén Distillerys version av denna klassiker har fångat domarnas och kritikernas uppmärksamhet med sin balanserade smak och höga kvalitet.

Ett stort tack till er, för ert fortsatta stöd och ert deltagande i vår resa. Vi ser fram emot att fortsätta överraska och glädja er med våra produkter och att skapa nya minnen tillsammans.” – Berättar Emil Lydén med ett leende på läpparna.

Med denna guldmedalj i bagaget är det tydligt att Lydén Distillery fortsätter att sätta Sverige på kartan när det gäller ginproduktion av världsklass. Deras framgång i World Gin Awards 2024 är ett bevis på deras dedikation till kvalitet och deras ständiga strävan efter förnyelse och förbättring.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.