annons

Pressbild Grand Hôtel, Stockholm
Pressbild Grand Hôtel, Stockholm

Välkomponerat smörgåsbord

På Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtels smörgåsbord är äntligen uppdukat på Verandan igen. Här får gästerna avnjuta säsongsbetonade primörer, lättare rätter samt söta desserter.

För 100 år sedan byggdes de första sommarverandorna på Grand Hôtel. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl stockholmare som besökande turister. Just här serveras det populära smörgåsbordet som erbjuder det som bör finnas med, flertalet sorters lax och sill, lättare sallader, köttbullar, gubbröra, dillkokt potatis och en mängd andra somriga läckerheter. En kulinarisk laguppställning som med fördel avnjuts med Grand Hôtels egen snaps, 1874 Grand Aquavit, som är kryddad med kummin, anis och fänkål.

– Vi är glada över att återigen få bjuda in till vårt klassiska och välsmakande smörgåsbord som är mycket uppskattat av våra gäster. Med det stora men välkomponerade utbudet så erbjuds våra gäster en härlig och minnesvärd måltid på Verandan, säger Karl Persson, Food & Beverage Manager Grand Hôtel.

Smörgåsbordet erbjuds på Grand Hôtels Veranda under hela sommaren till och med november. Under sommarmånaderna utökas sittningarna. Smörgåsbordet serveras under både lunch -och middagstid.

Smörgåsbordet är tillgängligt från och men Maj – Nov
Med avvikelse från temaveckor läs mer och boka på https://www.grandhotel.se/mat-dryck/verandan/smorgasbord

Pris 645 Kr per vuxen
Barn 6 – 12, 270 Kr 

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.