annons

Sackeus ny nordisk representant för Four O'Clock
Foto: Sackeus AB

Välkänt te-varumärke byter distributör

Göteborgsföretag tar över försäljning och distribution av te-varumärket i Norden.

Göteborgsföretag tar över försäljning och distribution av te-varumärket i Norden.

Four O’Clock är ett välkänt varumärke i te-världen som har sitt säte i kanadensiska Montreal och grundades 2003. De är riktiga föregångare inom fair trade, och samtliga te-sorter är Fairtrade, ekologiska och GMO-fritt producerade. Four O’Clocks sortiment består av drygt 20 olika smaker: svart, grönt, vitt, rooibos och örtteer och flera lekfulla och innovativa varianter.

Nu tar göteborgsföretaget Sackeus AB över försäljning och distribution i Norden för Four O’Clocks teer. Sackeus AB bildades 1976 och är även de pionjärer inom fair trade och ekologiskt certifierade livsmedel, främst te, kaffe- och chokladprodukter.

– Vi är väldigt stolta över att kunna representera Four O’Clocks teer i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Deras produkter håller högsta kvalitet och är skapade i samma starka fair trade-tradition som vårt företag är grundat i. Inom kort kommer vi även att presentera en ny förpackningsdesign för Four O’Clock som fångar essensen av vad det varumärket står för, säger Jens Baagøe, VD för Sackeus AB.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.