Sackeus ny nordisk representant för Four O'Clock
Foto: Sackeus AB

Välkänt te-varumärke byter distributör

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Göteborgsföretag tar över försäljning och distribution av te-varumärket i Norden.

Four O’Clock är ett välkänt varumärke i te-världen som har sitt säte i kanadensiska Montreal och grundades 2003. De är riktiga föregångare inom fair trade, och samtliga te-sorter är Fairtrade, ekologiska och GMO-fritt producerade. Four O’Clocks sortiment består av drygt 20 olika smaker: svart, grönt, vitt, rooibos och örtteer och flera lekfulla och innovativa varianter.

Nu tar göteborgsföretaget Sackeus AB över försäljning och distribution i Norden för Four O’Clocks teer. Sackeus AB bildades 1976 och är även de pionjärer inom fair trade och ekologiskt certifierade livsmedel, främst te, kaffe- och chokladprodukter.

– Vi är väldigt stolta över att kunna representera Four O’Clocks teer i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Deras produkter håller högsta kvalitet och är skapade i samma starka fair trade-tradition som vårt företag är grundat i. Inom kort kommer vi även att presentera en ny förpackningsdesign för Four O’Clock som fångar essensen av vad det varumärket står för, säger Jens Baagøe, VD för Sackeus AB.

relaterat

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Fler guldmedaljer till Skagerrak Gin
Utmärkelser

Fler guldmedaljer till nordisk gin

Under tävlingen IWSC fick ginen 95 poäng av 100 möjliga och tog således hem guldmedalj i nära konkurrens med globala spritvarumärken.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.