fbpx

SAVE THE DATE

Vad har Paul Svensson, Anna Charlotta Gunnarson och Johan Ehrenberg gemensamt?- De kommer till Bok & Bild 2019!

DELA TILL EN VÄN

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Bok & Bild, som går av stapeln på Kulturens hus i Luleå den 25-26 oktober, släpper ytterligare sex akter. De utgör en intressant mix av allt från matfilosofi till transaktivism – och ryms alla inom ämnet hållbarhet som festivalen tar sig an ur ett nyfiket och brett perspektiv.

Nu är det klart! Den vegetariska matens förespråkare Paul Svensson, TV-kock och matkreatör på Fotografiska museets restaurang, medverkar under Bok & Bild. Han kommer till Kulturens hus med sin färska och omtalade bok ”En grönare matfilosofi”. Paul Svensson får sällskap av författaren, debattören och journalisten Johan Ehrenberg, VD för produktionsbolaget ETC och aktuell med boken ”Kloka hus” som handlar om ekologiskt byggande.

Och inte nog med det! På listan över nya bokningar märks även mediaprofilen och författaren Anna Charlotta Gunnarson och den provokativa norsk-samiske författaren Sigbjörn Skåden. Detsamma gäller de två spoken word-artisterna och transaktivisterna Yolanda Aurora Bohm Ramirez och Pascal Prelog. De framträder tillsammans under festivalens poetry slam men också vid individuella programpunkter.

Evenemangs
kalender

Missa inte ett enda datum, anmäl dig till vår evenemangskalender.

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!