Artipelag har enligt tradition tagit fram en utställningsbakelse; denna gång för Margiela – åren med Hermès. En orange dröm på havtorn, mjölkchoklad och solroskärnor.
Så har tankarna gått mellan Annie Hesselstad, konditor Artipelag och Fredik Otterberg. Konditorchef Artipelag:
– ”Vår första tanke var självklart något elegant, lyxigt och genomtänkt ner till minsta detalj. Vi ville precis som i utställningen kombinera Hermès orangea värld med Margielas vita värld. Den orangea delen som grund för modehuset Hermès tidlösa elegans och det den vita färgen på ett hörn som symboliserar Margielas avantgardism.”
Det är en delikat anrättning med mjölkchokladbavaroise gjord på Valrhona Jivara, havtornskompott, salt smörkola och brownie med chokladcrisp på solroskärnor och kakaonibs. Finns till försäljning i Bådan Café & Konditori från med utställningens öppning fredagen den 26 oktober 2018.