annons

Thomas Henry utsedd till bästa Tonic Water 2021
Foto: Altia

Utsedd till bästa Tonic Water 2021

Den stora gintrenden har medfört att marknaden översköljts av nya tonics och mixers de senaste åren. Som en reaktion på det anordnade det internationella spritmagasinet The Spirits Business nyligen sin allra första blindprovning av tonics och mixers.

Den stora gintrenden har medfört att marknaden översköljts av nya tonics och mixers de senaste åren. Som en reaktion på det anordnade det internationella spritmagasinet The Spirits Business nyligen sin allra första blindprovning av tonics och mixers.

Tävlingen arrangerades digitalt och domarna bestod av en panel med framstående spritspecialister från hela världen. Flaskor med tonic och mixers sändes anonymt till domarna som efter blindprovningen delade ut medaljer i valörerna Master, Gold och Silver.

Thomas Henry deltog i tävlingen med sju av sina tonic och mixers och samtliga blev prisbelönade! Bland annat lyckades de ta hem hela tre av tävlingens totalt åtta Master Medals för Thomas Henry Pink Grapefruit, Botanical Tonic och Tonic Water – den sistnämnda med motiveringen: “Zesty and refreshing with a lovely bitterness and effervescence, with lingering quinine bitterness”.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.