Unik borddukning med en levande och organisk brun nyans

Unik borddukning med en levande och organisk brun nyans

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

Vårens nya rustika delar från Pillivuyt Boulogne är inspirerade av Bois de Boulogne, den kända skogen i västra Paris.

Pillivuyts nya tallrikar i den eleganta och spännande Boulogne-serien är som gjorda för att kombineras med annat porslin eftersom det skapar ett helt personligt uttryck som bjuder in naturen till middagsbordet och skapar en rustik och effektfull kontrast till enkelt, vitt porslin. Boulogne i brun nyans har en glasyr som ger varje enskild del en helt unik finish.

De organiska formerna och den eleganta reliefdekorationen har skapats med utgångspunkt från det delvis vildvuxna skogsområdet Bois de Boulogne, som fungerar som en oas i storstaden och är ett älskat utflyktsmål för Parisborna. Pillivuyt har låtit sig inspireras av den vackra naturen och de dekorativa årsringarna hos skogens många vackert åldrade ekar. Med sin franska elegans och sina organiska former inbjuder serien till vackra anrättningar och serveringar. Den består av två mattallrikar på 21 respektive 26 cm, en djup pasta- och salladstallrik på 23 cm samt en skål på 15 cm.

relaterat

Filmdags med recept!
Matlagning

Filmdags med recept!

Kan det vara så att du just i detta ögonblick längtar efter en ny säsong av din favoritserie? Här hittar du filmer och serier med tillhörande recept som förhöjer din höststämning.

Eget bubbel efter fyra succélanseringar
Vin

Eget bubbel efter fyra succélanseringar

Sveriges ”vinkungs” vinportfölj säljer så att det knakar och är numera Sveriges mest sålda vinvarumärke. Nu lanseras ett franskt torrt mousserande vin som är producerat på 100% Chardonnay.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.