Unik borddukning med en levande och organisk brun nyans

Unik borddukning med en levande och organisk brun nyans

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons


Vårens nya rustika delar från Pillivuyt Boulogne är inspirerade av Bois de Boulogne, den kända skogen i västra Paris.

Pillivuyts nya tallrikar i den eleganta och spännande Boulogne-serien är som gjorda för att kombineras med annat porslin eftersom det skapar ett helt personligt uttryck som bjuder in naturen till middagsbordet och skapar en rustik och effektfull kontrast till enkelt, vitt porslin. Boulogne i brun nyans har en glasyr som ger varje enskild del en helt unik finish.

De organiska formerna och den eleganta reliefdekorationen har skapats med utgångspunkt från det delvis vildvuxna skogsområdet Bois de Boulogne, som fungerar som en oas i storstaden och är ett älskat utflyktsmål för Parisborna. Pillivuyt har låtit sig inspireras av den vackra naturen och de dekorativa årsringarna hos skogens många vackert åldrade ekar. Med sin franska elegans och sina organiska former inbjuder serien till vackra anrättningar och serveringar. Den består av två mattallrikar på 21 respektive 26 cm, en djup pasta- och salladstallrik på 23 cm samt en skål på 15 cm.

relaterat

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Fler guldmedaljer till Skagerrak Gin
Utmärkelser

Fler guldmedaljer till nordisk gin

Under tävlingen IWSC fick ginen 95 poäng av 100 möjliga och tog således hem guldmedalj i nära konkurrens med globala spritvarumärken.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons


  • Firedrops

annons
Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.