Cherry Pop – en sommarnyhet på Systembolaget
Foto: Galatea

Tillfällig sommarcider återlanseras

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Efter några års uppehåll återlanseras tillfälliga sommarcider, och en ny produkt är en päroncider som tydligt visar upp sin kärlek till den klassiska smaken körsbär.

Sin vana trogen skapar Hannas Cider modern kvalitetscider med personlighet och naturlig smak. Denna gång är det en bubblande och mörkt rosaskimrande päroncider smaksatt med körsbär. Cherry Pop släpptes den 12 juni som en limiterad sommarlansering i det behändiga burkformatet.

– Det förföriska körsbäret har länge varit en inspiration för oss i smakutvecklingen och som sommarcider är den ett givet tillskott. Körsbäret som smak har dessutom många lojala konsumenter och jag tror Cherry Pop kommer att glädja dem med sin tydliga och friska smakbild, säger Marcus Friari, Brand Manager, Hannas Cider.

Päroncidern är tillverkad i Sverige för Three Towns Independent Brewers och är en i en lång rad innovativa smaker som kommit från Hannas Cider på sistone.

– Svensk cider är ett fenomen och har en stor efterfrågan hos våra konsumeter. Genom att vara innovativa när det kommer till säsongssmaker så kan vi också utveckla många av de kreativa idéer vi har på skrivbordet och glädja de som önskar prova nytt vid drinkbordet, säger Marcus Friari, Brand Manager, Hannas Cider.

Doften är fruktig med inslag av päron, körsbär och vanilj. Smaken är fruktig och frisk med tydliga körsbärstoner och en liten hint bittermandel. Färgen är djupt rosaskimrande och rika bubblor. Cherry Pop serveras väl kyld som aperitif i trädgården eller som tillsammans med lättare snittar.

relaterat

Först i världen med juligt smakkoncept
nikotinpåsar

Först i världen med juligt smakkoncept

Det hör inte till ovanligheterna att LYFT/LAB är först ut med nya smakkoncept och som en tidig julklapp till alla konsumenter introduceras en julinspirerad nyhet.

En mer klimatmedveten matsedel
Hållbart

En mer klimatmedveten matsedel

Nu lanserar Konsumentverket och Livsmedelsverket en mer klimatmedveten matsedel. För första gången har maträtterna klimatberäknats.

4 av 10 svenskar firar alkoholfri julafton, julmust är favoritdrycken
Trender

Fyra av tio svenskar firar alkoholfri julafton

En nubbe till sillen på julbordet är ett måste för många, men en ny Sifo-undersökning visar att mer än hälften av svenskarna helst dricker julmust på julafton och att hela fyra av tio svenskar kommer att fira en helt alkoholfri jul.

Julmeny signerad av Årets Kock 2020, Ludwig Tjörnemo
julmat

Laga julmenyn skapad av Årets Kock 2020

I år är inget vanligt år där julen kommer att firas med ett stort julbord och hela släkten på besök. I år blir det kanske färre gäster men mer tid att lägga kärlek på julmaten.

Perfekta Singletoncocktails för helgerna
Cocktails

Perfekta whiskycocktails för helgerna

Inför de stundande helgerna har Josephine Sondlo, bartender och tvåfaldig svensk vinnare i World Class (VM för bartenders), tagit fram tre cocktailrecept som sätter guldkant på firandet.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.