annons

Cherry Pop – en sommarnyhet på Systembolaget
Foto: Galatea

Tillfällig sommarcider återlanseras

Efter några års uppehåll återlanseras tillfälliga sommarcider, och en ny produkt är en päroncider som tydligt visar upp sin kärlek till den klassiska smaken körsbär.

Efter några års uppehåll återlanseras tillfälliga sommarcider, och en ny produkt är en päroncider som tydligt visar upp sin kärlek till den klassiska smaken körsbär.

Sin vana trogen skapar Hannas Cider modern kvalitetscider med personlighet och naturlig smak. Denna gång är det en bubblande och mörkt rosaskimrande päroncider smaksatt med körsbär. Cherry Pop släpptes den 12 juni som en limiterad sommarlansering i det behändiga burkformatet.

– Det förföriska körsbäret har länge varit en inspiration för oss i smakutvecklingen och som sommarcider är den ett givet tillskott. Körsbäret som smak har dessutom många lojala konsumenter och jag tror Cherry Pop kommer att glädja dem med sin tydliga och friska smakbild, säger Marcus Friari, Brand Manager, Hannas Cider.

Päroncidern är tillverkad i Sverige för Three Towns Independent Brewers och är en i en lång rad innovativa smaker som kommit från Hannas Cider på sistone.

– Svensk cider är ett fenomen och har en stor efterfrågan hos våra konsumeter. Genom att vara innovativa när det kommer till säsongssmaker så kan vi också utveckla många av de kreativa idéer vi har på skrivbordet och glädja de som önskar prova nytt vid drinkbordet, säger Marcus Friari, Brand Manager, Hannas Cider.

Doften är fruktig med inslag av päron, körsbär och vanilj. Smaken är fruktig och frisk med tydliga körsbärstoner och en liten hint bittermandel. Färgen är djupt rosaskimrande och rika bubblor. Cherry Pop serveras väl kyld som aperitif i trädgården eller som tillsammans med lättare snittar.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.