På The Winery Hotels restaurang Winery Kitchen arbetar sommelierer och kockar dagligen med att hitta de bästa smakupplevelserna. Här lagas maten till smakerna i vinet istället för tvärt om (vilket är mer vanligt). Det kräver välvässade smaklökar och har lett till en djup förståelse i skapandet av en måltid som sticker ut och, i bästa fall, blir oförglömlig. Nu har du möjligheten att lära av dem och få tillgång till spännande tips och tricks som du kan använda hemma till vardags och till fest. Ta tillfället att bli ett proffs på vin och mat i kombination.
Kursen Lär dig kombinera vin och mat innefattar provning av flertalet viner och smakportioner. Programmet utgår ifrån följande fem punkter:
• Lär känna grundsmakerna
• Vilken roll spelar tillagningen?
• Vikten av råvaran
• Hur fungerar smakstegring?
• Konsten att bygga en meny
Datum: 6:e April
Tid: 11.00 – 16.00
Pris: 2500 kr/person
En välsmakande och vinvänlig lunch med därtill utvalda viner serveras. Vi har även kortare pauser där kaffe/te serveras.
Efter avslut ca kl 17.00 sker visning av stora vinkällaren samt även hotellet i sin helhet för de som önskar.
Anmälan
Begränsat antal platser så vänta inte för länge med att boka din plats.