Collective Arts släpper syrlig öl bryggd med blåbär och kakaobönor

Syrlig öl med blåbär och kakaobönor lanseras i maj

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Ett kanadensiskt konstnärsbryggeri har bryggt en djupt lila, syrlig öl med blåbär och bitar av kakaobönan som släpps i begränsad upplaga den 19 maj.

Collective Arts Brewing är hyllat för sina brygder och sitt coola och kreativa formspråk. Bryggeriet är baserat i Ontario, Kanada och kombinerar kreativiteten hos konstnärer som skapar burkarnas design med hantverksöl som har många fans världen över. Matt Johnston och Bob Russell grundade Collective Arts Brewing 2013 utifrån två övertygelser; kreativitet främjar kreativitet och kreativitet ger massor av god öl.

Ölet har en djup smak av blåbär med en antydan av kakao och en balanserad syra. Bakom konstverket på burken ligger Zoe Gillette, en illustratör från Queens i New York. Hon har studerat vid Massachusetts College of Art and Design och arbetar även med fotografering, grafisk design och typografi.

Collective Arts – Blueberry Sour with Cacao Nibs kan hittas på Systembolaget från och med 19 maj.

relaterat

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Fler guldmedaljer till Skagerrak Gin
Utmärkelser

Fler guldmedaljer till nordisk gin

Under tävlingen IWSC fick ginen 95 poäng av 100 möjliga och tog således hem guldmedalj i nära konkurrens med globala spritvarumärken.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.