SURFERS ÅTERVÄNDER TILL HUMLAN

Även denna sommar kommer det kinesiska köket och tar över i Humlan när vi återigen får sällskap från populära restaurang Surfers.

Fredag den 17 maj öppnades Humlan upp för säsongen, Stockholms kanske härligaste och mest grönskande uteservering mitt i Humlegården, ett stenkast från pulserande Stureplan. Efter förra sommarens succé kan vi dela med oss av den glädjande nyheten att restaurang Surfers än en gång kommer stå för gästspel under hela sommaren. Förvänta dig en unik kinesisk matupplevelse i kombination med en färgsprakande atmosfär som sprudlar av värme och kärlek.

”Vi har verkligen längtat tillbaka till Humlan och känslan är kanon, lite samma pirr som när en var liten och du visste att alldeles snart så väntar ett långt och härligt sommarlov!” – Mymlan Isenborg, Surfers

På Surfers görs en avspänd tolkning av det smakrika Sichuanköket. Vänta dig en kulinarisk upplevelse med vällagad och smakrik surfmat i form av smårätter från det kryddstarka delarna i Kina. Inför den nya sommarsäsongen kommer vi kunna se några nya rätter på menyn som glaskrabba med kryddig korianderdipp, fläsksida som serveras i vitlöksolja och sallad med kelp, en alg som är vanlig i kinesisk matlagning. Halva menyn går även att få serverad vegetarisk/vegansk och till denna säsong finns även en något större barmeny så att det ska kännas självklart att titta in på en spontandrink såväl som att äta i baren.

På Surfers är det sommar året om, Feng shui är alltid på topp, drinkarna vackra och färggranna och ölen är alltid kall. Drinklistan är om möjligt mer fruktig och somrig i år, dessutom så välkomnar vi ett helt gäng nya kollegor i baren. Nytt för i år är att Surfers kommer ha möjlighet att erbjuda avhämtning av mat.

Vi ses i Humlan på fredag!

Surfers x Humlan har öppet sju dagar i veckan hela sommaren med start från 17 maj. 

Öppettider: måndag-torsdag 16.00-02.00, fredag – lördag 15.00-02.00, söndag 15.00-01.00.

Dela denna artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!