surfer

SURFERS ÅTERVÄNDER TILL HUMLAN

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Även denna sommar kommer det kinesiska köket och tar över i Humlan när vi återigen får sällskap från populära restaurang Surfers.

Fredag den 17 maj öppnades Humlan upp för säsongen, Stockholms kanske härligaste och mest grönskande uteservering mitt i Humlegården, ett stenkast från pulserande Stureplan. Efter förra sommarens succé kan vi dela med oss av den glädjande nyheten att restaurang Surfers än en gång kommer stå för gästspel under hela sommaren. Förvänta dig en unik kinesisk matupplevelse i kombination med en färgsprakande atmosfär som sprudlar av värme och kärlek.

”Vi har verkligen längtat tillbaka till Humlan och känslan är kanon, lite samma pirr som när en var liten och du visste att alldeles snart så väntar ett långt och härligt sommarlov!” – Mymlan Isenborg, Surfers

På Surfers görs en avspänd tolkning av det smakrika Sichuanköket. Vänta dig en kulinarisk upplevelse med vällagad och smakrik surfmat i form av smårätter från det kryddstarka delarna i Kina. Inför den nya sommarsäsongen kommer vi kunna se några nya rätter på menyn som glaskrabba med kryddig korianderdipp, fläsksida som serveras i vitlöksolja och sallad med kelp, en alg som är vanlig i kinesisk matlagning. Halva menyn går även att få serverad vegetarisk/vegansk och till denna säsong finns även en något större barmeny så att det ska kännas självklart att titta in på en spontandrink såväl som att äta i baren.

På Surfers är det sommar året om, Feng shui är alltid på topp, drinkarna vackra och färggranna och ölen är alltid kall. Drinklistan är om möjligt mer fruktig och somrig i år, dessutom så välkomnar vi ett helt gäng nya kollegor i baren. Nytt för i år är att Surfers kommer ha möjlighet att erbjuda avhämtning av mat.

Vi ses i Humlan på fredag!

Surfers x Humlan har öppet sju dagar i veckan hela sommaren med start från 17 maj. 

Öppettider: måndag-torsdag 16.00-02.00, fredag – lördag 15.00-02.00, söndag 15.00-01.00.

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.