Streetfood och cocktails pa nyoppnade THE SEVEN

Streetfood och cocktails på nyöppnade THE SEVEN

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

Nu öppnar THE SEVEN, en kreativ och nytänkande streetfoodrestaurang på Kungsholmen med visionen att fylla den lucka inom steetfood som Stockholm hittills saknat. Menyn kretsar kring sju olika rätter i ständig förnyelse från världens alla hörn i kombination med spännande cocktails.

Bakom THE SEVEN står de tre stockholmsbaserade krögarna Kim Lundvall, Marcus Bjelveby och Tal Borenshtien. Kim Lundvall har bland annat arbetat för Melker Andersson, Markus Bjelveby har flera år bakom sig på restaurang Riche i Stockholm och Tal Borenshtien har även han arbetat med Melker Andersson. De tre grundarna är även gemensamma ägare till det lyckade restaurangkonceptet Poke Burger som har ett flertal restauranger i Stockholm.

– Vi fick idéen till THE SEVEN för vi kände att det saknades något liknande i Stockholm. Vi själva uppskattar konceptet med streetfood och cocktails och bestämde oss därför för att öppna och skapa ett härligt nytt koncept på Kungsholmen.Servicen och stämningen ska vara tillmötesgående, social och väldigt opretentiös.

All beställning kommer att ske över disk via bartendern så ingen bordsservering, berättar Kim.

 

Menyn består av guldkorn inom streetfood och består av sju huvudrätter och smårätter som ständigt ska förnyas och förändras. Utöver att erbjuda spännande smaker inom streetfood kommer även THE SEVEN fokusera på välgjorda cocktails med samma ursprung som rätterna på menyn. Även dessa i ständig förändring och med en bra prislapp. THE SEVEN kommer erbjuda live och DJ:spelningar onsdagar, fredagar och lördagar.

THE SEVEN slog upp portarna den 18 oktober och ligger på Fleminggatan i Stockholm.

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.