Somrig gin i limiterad upplaga
Foto: Martin Miller's Gin

Somrig gin i limiterad upplaga

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Som en del av Martin Millers 20-årsjubileum har de släppt sin första säsongsbetonade limited edition-variant; Martin Miller’s Summerful Gin.

Summerful är inspirerad av sommaren och dess fräschör. Ginen är baserad på Martin Millers två ikoniska destillat med signatur av citrus och enbär. Det tredje destillatet är gjort på de säsongsbetonade växterna timjan och rosmarin. Detta är en hommage till märkets dubbla ursprung, engelsk destillerad gin av högsta kvalitet blandat med det renaste isländska vattnet.

Denna limiterade utgåva släpptes i Systembolagets beställningssortiment den 8 juni, och kan med fördel avnjutas i en Gin & Tonic, Southside eller Dry Martini.

relaterat

Filmdags med recept!
Matlagning

Filmdags med recept!

Kan det vara så att du just i detta ögonblick längtar efter en ny säsong av din favoritserie? Här hittar du filmer och serier med tillhörande recept som förhöjer din höststämning.

Eget bubbel efter fyra succélanseringar
Vin

Eget bubbel efter fyra succélanseringar

Sveriges ”vinkungs” vinportfölj säljer så att det knakar och är numera Sveriges mest sålda vinvarumärke. Nu lanseras ett franskt torrt mousserande vin som är producerat på 100% Chardonnay.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.