Somrig gin i limiterad upplaga
Foto: Martin Miller's Gin

Somrig gin i limiterad upplaga

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons


Som en del av Martin Millers 20-årsjubileum har de släppt sin första säsongsbetonade limited edition-variant; Martin Miller’s Summerful Gin.

Summerful är inspirerad av sommaren och dess fräschör. Ginen är baserad på Martin Millers två ikoniska destillat med signatur av citrus och enbär. Det tredje destillatet är gjort på de säsongsbetonade växterna timjan och rosmarin. Detta är en hommage till märkets dubbla ursprung, engelsk destillerad gin av högsta kvalitet blandat med det renaste isländska vattnet.

Denna limiterade utgåva släpptes i Systembolagets beställningssortiment den 8 juni, och kan med fördel avnjutas i en Gin & Tonic, Southside eller Dry Martini.

relaterat

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Fler guldmedaljer till Skagerrak Gin
Utmärkelser

Fler guldmedaljer till nordisk gin

Under tävlingen IWSC fick ginen 95 poäng av 100 möjliga och tog således hem guldmedalj i nära konkurrens med globala spritvarumärken.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons
  • Firedrops


annons
Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.