Lakrids by Bülow lanserar: Sommarlakrits – med smak av nostalgi

Sommarlakrits med smak av nostalgi

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Lakrids By Bülow förhöjer sommarens nöjen med BÆRRIES, en ny lakritskollektion i två olika smaker – havtorn och vilda blåbär.

För många av oss är lakrits kanske mer förknippat med kyligare årstider, när man unnar sig något extra framför brasan eller efter höstmiddagen. Lakrids By Bülow tycker att vi ska unna oss samma härliga känsla året om och har därför skapat en ny sorts lakrits, perfekt för ljusa sommarkvällar och dagar i solen. Att fiska vid sjön, springa barbent genom gräset eller fläta en blomsterkrans i regnbågens alla färger är minnen av sommar för många stora och små barn. Den exklusiva chokladdragerade lakritsen är inspirerad av grundarens jakt på bär i buskar och snår i barndomen.

BÆRRIES lanserades 30 april.

relaterat

Thomas Henry utsedd till bästa Tonic Water 2021
Utmärkelser

Utsedd till bästa Tonic Water 2021

Den stora gintrenden har medfört att marknaden översköljts av nya tonics och mixers de senaste åren. Som en reaktion på det anordnade det internationella spritmagasinet The Spirits Business nyligen sin allra första blindprovning av tonics och mixers.

Fika och relationer med Hanna Persson
fika

Fika och relationer med Hanna Persson

För Hanna Persson är fika laddat med trygghet och värme. Hon tar med oss på fikats resa genom hennes liv, från barndomen i Sundsvall, till tonårens raggningsfika och att återigen inta en viktig roll i den nyblivna mammans relationer.

Våriga nyheter på Systembolaget
Alkohol

Våriga nyheter på Systembolaget

Lagom till våren presenterar importören Diageo flertalet produktnyheter som landar på Systembolaget, och inkluderar produkter från varumärkena Tanqueray, Captain Morgan och Zacapa.

Nyhet från 19 Crimes kombinerar det bästa av två världar – vin med inslag av kallbryggt kaffe
Vin

Nyhet kombinerar vin och kallbryggt kaffe

Vinvarumärket 19 Crimes med innovation som drivkraft och en banbrytande historia, fortsätter att tänja gränserna med nyheten The Deported – ett rött vin med inslag av kallbryggt kaffe.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.