SodaStream lanserar smakerna BUBLY DROPS
Foto: PepsiCo

SodaStream lanserar smakerna bubly drops

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Sedan 2019 äger PepsiCo kolsyremaskinstillverkaren SodaStream som nu inleder ett samarbete med ett annat PepsiCo-ägt varumärke, nämligen det amerikanska dryckesvarumärket bubly.

SodaStream utökar sin smakportfölj genom att lansera bubly drops-smakerna på den svenska marknaden. Från och med september finns bubly drops tillgängliga hos utvalda återförsäljare runt om i landet. Men redan i slutet av augusti fanns smakerna till försäljning genom en prelaunch på SodaStreams hemsida. Bubly drops innehåller varken kalorier, sötningsmedel eller koffein och lanseras i smakerna citron, granatäpple, persika och passionsfrukt.

Samarbetet går i linje med åtagandena som såväl SodaStream som bubly vidtagit gällande hållbarhet och minskning av engångsplast. 2019 meddelade bubly att deras produkter inte längre skulle finnas tillgängligt i plastförpackningar. Genom SodaStreams bubly drops-smaker, som kommer i glasflaskor, erbjuds nu dessutom konsumenterna ytterligare ett hållbart alternativ genom möjligheten att göra sin egen bubly-smak hemma.

– Bubly drops är den perfekta förlängningen av vårt smakutbud och en del av ett av de snabbast växande segmenten av kolsyrad dryck, nämligen osötat smaksatt vatten. Lanseringen markerar ett spännande samarbete mellan två varumärken och förstärker vårt åtagande att erbjuda konsumenter drycker som de efterfrågar och som dessutom är bra för både dem och planeten, säger Eyal Shohat, VD för SodaStream.

– Vi har utvecklat en otrolig fanbase och genom bublys lekfullhet har vi snabbt blivit ett av de största varumärkena i vår kategori av kolsyrat vatten. Vi är stolta över vårt samarbete med SodaStream och genom det kunna erbjuda våra smaker till deras hemma-plattform. Genom samarbetet blir bubly det första varumärket inom kolsyrat vatten som finns tillgängligt i dessa två format, säger Stacy Taffet, Vice President Water Portfolio för PepsiCo.

SodaStreams bubly drops-smaker har utvecklats genom ett samarbete mellan PepsiCo och SodaStreams forskning- och utvecklingsteam. Detta för att säkerställa den goda och högkvalitativa smaken som konsumenter förväntar sig av bubly.

SodaStream och bubly delar varumärkesvärden som grundar sig i lekfullhet och sociala värden. Genom lanseringen av bubly drops erbjuder de två varumärkena konsumenter ett roligt, hälsosamt och hållbart kolsyrat vatten.

relaterat

Storsatsning på veganskt från Orklas Anamma i höst
veganskt

Anamma storsatsar på veganskt i höst

Anamma kommer med tio produktnyheter i september och ger sig in i helt nya kategorier med växtbaserade frysta enportionsrätter, pajer och marknadens första veganska pirog.

Årets glögg från Saturnus avslöjad
Glögg

Årets glögg från Saturnus avslöjad

Varje år lanserar Saturnus nya innovativa och traditionella glöggsorter med och utan alkohol. Årets stora smaksatta nyhet är en alkoholfri vintermojito som kan drickas både varm och kall.

Exklusiv Bondflaska från Champagne Bollinger auktioneras ut på Bukowskis: Bollinger Moonraker Luxury Limited Edition 2007 med utropspris 55 000 kronor
mousserande

Exklusiv Bondflaska från Bollinger auktioneras ut

Den 30 september är det världspremiär av den nya James Bond-filmen ”No time to die”. I samband med premiären kommer ett unikt exemplar av Moonraker Luxury Limited Edition 2007 att auktioneras ut på Bukowskis den 6 oktober.

Tryffeltider med Zeta
Matlagning

Nu vankas det tryffeltider

Med sin komplexa smak är tryffel en fin smaksättare av många maträtter och livsmedel, men också en härlig krydda i sötsur balsamvinäger. Det bevisar nykomlingen i vinägerhyllan, Zeta Crema di Basamico Tryffel.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.