Släpp lös din kreativitet med Lakrids By Bülows påskkollektion
Foto: Lakrids By Bülow

Släpp lös din kreativitet med påskkollektion

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Med våren kommer påsken – högtiden för fantasi och kreativitet – vilket är just det som är i fokus i årets påskkollektion Easter från Lakrids By Bülow.

I år lanserar Lakrids By Bülow den speciella påskkollektionen Easter. Kollektionen erbjuder lek och kreativitet – och naturligtvis nya smakupplevelser. Påskkollektionen bjuder in till ett kreativt universum med lakritspåskägget EGG som din blanka canvas, vilket ger din inre konstnär fri lek där bara fantasin sätter gränser.

När du köper EGG kan du välja mellan två påskvarianter under tiden du målar: den klassiska Crispy Caramel och nyheten Twisted Banana. Crispy Caramel består av söt lakrits insvept i karamelliserad dulchechoklad pudrad med lakritspulver och havssalt. Nyheten Twisted Banana, som var en stor hit bland testpanelen Licorice Lover’s Lab när den testades 2020, har en blandning mellan sött och salt. Den har smaker av saltlakrits, söt banan, lakritspulver och vit choklad.

– Med årets påskkollektion vill vi inspirera och uppmuntra till kreativitet hos våra konsumenter. Påsken förknippas med pyssel för många. Det målas på ägg och det pyntas med påskris i husets alla hörn. Under omständigheterna har inte alla möjlighet att vara tillsammans för årets påskpynt. Vi vill därför uppmuntra till digitalt påskpyssel tillsammans med familjen. Det är bara fantasin som sätter gränserna, säger Johan Bülow, kreativ chef och grundare av Lakrids By Bülow.

Njut med gott samvete
Påskägget, precis som Lakrids By Bülows andra förpackningar, är tillverkat av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast, så att du kan njuta med gott samvete. När all lakrits är uppäten kan påskägget leva vidare som ett kreativt element i hemmet.

relaterat

Thomas Henry utsedd till bästa Tonic Water 2021
Utmärkelser

Utsedd till bästa Tonic Water 2021

Den stora gintrenden har medfört att marknaden översköljts av nya tonics och mixers de senaste åren. Som en reaktion på det anordnade det internationella spritmagasinet The Spirits Business nyligen sin allra första blindprovning av tonics och mixers.

Fika och relationer med Hanna Persson
fika

Fika och relationer med Hanna Persson

För Hanna Persson är fika laddat med trygghet och värme. Hon tar med oss på fikats resa genom hennes liv, från barndomen i Sundsvall, till tonårens raggningsfika och att återigen inta en viktig roll i den nyblivna mammans relationer.

Våriga nyheter på Systembolaget
Alkohol

Våriga nyheter på Systembolaget

Lagom till våren presenterar importören Diageo flertalet produktnyheter som landar på Systembolaget, och inkluderar produkter från varumärkena Tanqueray, Captain Morgan och Zacapa.

Nyhet från 19 Crimes kombinerar det bästa av två världar – vin med inslag av kallbryggt kaffe
Vin

Nyhet kombinerar vin och kallbryggt kaffe

Vinvarumärket 19 Crimes med innovation som drivkraft och en banbrytande historia, fortsätter att tänja gränserna med nyheten The Deported – ett rött vin med inslag av kallbryggt kaffe.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.