annons

Släpp lös din kreativitet med Lakrids By Bülows påskkollektion
Foto: Lakrids By Bülow

Släpp lös din kreativitet med påskkollektion

Med våren kommer påsken – högtiden för fantasi och kreativitet – vilket är just det som är i fokus i årets påskkollektion Easter från Lakrids By Bülow.

Med våren kommer påsken – högtiden för fantasi och kreativitet – vilket är just det som är i fokus i årets påskkollektion Easter från Lakrids By Bülow.

I år lanserar Lakrids By Bülow den speciella påskkollektionen Easter. Kollektionen erbjuder lek och kreativitet – och naturligtvis nya smakupplevelser. Påskkollektionen bjuder in till ett kreativt universum med lakritspåskägget EGG som din blanka canvas, vilket ger din inre konstnär fri lek där bara fantasin sätter gränser.

När du köper EGG kan du välja mellan två påskvarianter under tiden du målar: den klassiska Crispy Caramel och nyheten Twisted Banana. Crispy Caramel består av söt lakrits insvept i karamelliserad dulchechoklad pudrad med lakritspulver och havssalt. Nyheten Twisted Banana, som var en stor hit bland testpanelen Licorice Lover’s Lab när den testades 2020, har en blandning mellan sött och salt. Den har smaker av saltlakrits, söt banan, lakritspulver och vit choklad.

– Med årets påskkollektion vill vi inspirera och uppmuntra till kreativitet hos våra konsumenter. Påsken förknippas med pyssel för många. Det målas på ägg och det pyntas med påskris i husets alla hörn. Under omständigheterna har inte alla möjlighet att vara tillsammans för årets påskpynt. Vi vill därför uppmuntra till digitalt påskpyssel tillsammans med familjen. Det är bara fantasin som sätter gränserna, säger Johan Bülow, kreativ chef och grundare av Lakrids By Bülow.

Njut med gott samvete
Påskägget, precis som Lakrids By Bülows andra förpackningar, är tillverkat av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast, så att du kan njuta med gott samvete. När all lakrits är uppäten kan påskägget leva vidare som ett kreativt element i hemmet.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.