Prenumeration

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Vill du äta bättre och kunna mer om mat? Då är Mattrender magasinet för dig. Här får du en unik inblick i mat- och livsmedelsindustrin, tack vare vår långa erfarenhet av att arbeta nära livsmedelsbranschen. Med vårt kunnande kan vi erbjuda både spännande och roliga nyheter, viktiga och avslöjande reportage samt intresseväckande intervjuer med framstående profiler från matvärlden.
Mattrender ger dig inspiration att bli mer matmedveten. Vi lever i en tid då vi som konsumenter ständigt förväntas kunna ta ställning till hur vi ska leva och äta för att inte påverka hälsa, miljö och levande varelser på ett negativt sätt. Med tidningen vill vi ge dig kunskap som gör det enkelt för dig att skapa måltider som både smakar och känns bra.
I varje nummer hittar du därför:
* Trendspaningar
* Inspirerande artiklar om innovationer i och utanför hemmet
* Intervju och en stund i köket med en välkänd kock
* Granskningar tillsammans med vår systertidning Butikstrender
Vi som gör Mattrender står även bakom Butikstrender, som grundades 2002 – Sveriges ledande branschtidning inom mat- och livsmedelsindustrin.
Pris för prenumeration
Lösnummer finns att köpa på alla Intrepressbutiker samt utvalda dagligvarubutiker runt om i landet.
Helår
6 nummer för 414 kronor
Halvår
3 nummer för 207 kronor
Presentkort finns att beställa via info@mattrender.se
Prenumerationsärenden
Vid frågor om prenumeration, vänligen kontakta:
Kundservice: 08 – 122 100 92 eller info@mattrender.se
Cover1
MT_Omslag_2
Mattrender-Nr-1-1-238x300

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.