annons

Pomme Doublee Apple Spritz Mattrender 2022

Pomme Doublée

Apple Spritz

Den 6 juli lanserades en bubblande nyhet på Systembolaget – franska Pomme Doublée. Lanseringen är ett nytt recept för en mousserande äppelspritz tillägnat den nordiska marknaden. Denna dryck är färdig attservera och är en helt naturlig produkt, gjord av 100 procent färskpressade äpplen. Den innehåller varken tillsatta smakämnen eller extra socker.

Äpplena i Pomme Doublée är ett urval av de bästa och mest smakrika sorterna som växer i fruktträdgårdarna i Normandie i norra Frankrike. Den karakteriseras av en intensiv och frisk fruktsmak som kommer från äppelmusten och djupa bakre toner som kommer från en pigg Calvados.

Svenskarna är stordrickare av spritzers och mousserande viner och det senaste decenniet har Systembolagets försäljning av champagne, prosecco, cava, crémant med flera mångdubblats. Tidigare plockade vi bara fram den här typen av vin när det var något speciellt som skullefiras. Men den tiden är förbi och idag ska det skålas till både vardag och fest.

I juli lanseras dessa innovativa franska bubblor från Pomme Doublée ochblir en spännande nykomling i sammanhanget. Produkten är frisk och fyllig med en behaglig äppelsmak utan för hög sötma. Serveras med fördel riktigt kallt och i kylda glas under väldigt festliga tillfällen!

– Pomme Doublée är perfekt att ta med som ett nytt alternativ till vin på kalas eller liknande. Flaskan är både festlig och snygg, den bjuder dessutom på ett innehåll med en härligt intensiv, behaglig och frisk äppelsmak. Väl kyld passar Pomme Doublée utmärkt som en aperitif, eller varför inte till grillade ribbs med coleslaw. Den kan också vara en fantastisk bas i cocktailseller bål, säger Brand Manager Calle Magnusson.

Pomme Doublée Apple Spritz

Artikelnr: 5769401 (Systembolagetsbeställningssortiment) Pris: 115 kr

Volym: 750 ml Ursprung: Frankrike

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.