Pizza Hut lanserar ny meny med tillspetsade smaker

Pizza Hut lanserar ny meny med tillspetsade smaker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

 

 

 

Pizza Hut lanserar nu en ny meny där förhöjda smakupplevelser och hetta står i fokus. Utbudet av gröna alternativ har utökats och i samband med lanseringen av den nya menyn uppgraderas också hela vinlistan.

På menyn finns flertalet nyheter, bland annat: Soul Food Platter Ribs, Baked Gumbo shrimps, Sunset White Wine and Shrimps pasta och salladen Creamy Mojo Crunch. Bland pizzorna presenteras nyheter som exempelvis Little Italy, Bombay Showdown och Barcelona. För den sötsugna lanseras den nya efterrätten Baked Peach Melba, ugnsbakade persikor och hallon med maränger, vaniljglass och kaksmulor.

Med vår nya meny hoppas vi kunna överraska våra gäster med en förhöjd smakupplevelse, både vad gäller mat och dryck. Menyn erbjuder spännande rätter för hela familjen och stort fokus har lagts på råvaror och ingredienser, säger Björn Källström, VD på Pizza Hut i Sverige.

Utökat erbjudande av gröna alternativ

På Pizza Huts nya meny tillkommer ett flertal veganska, lakto-vegetariska samt lakto- ovo-vegetariska alternativ, varav två stycken med sojabaserade Oumph! – Baked Potato Skins och pizzan BBQ No Meat Hot ́n Sweet. Oumph! läggs också till som ett alternativ för de gäster som själva vill välja topping på sin pizza. Bland övriga gröna nyheter presenteras Pasta Caprese, Watermelon Smash sallad, Flatbread Fig ́n Goat Cheese och vitlöksbröd Supreme.

PizzaHut_baked Potato Skins (Oumph!)

I samband med lanseringen av nya menyn uppgraderas även urvalet av viner.
Den nya menyn serveras sedan den 17 september på samtliga Pizza Hut-restauranger i 
Sverige, och finns i sin helhet finns på www.pizzahut.se.

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.