annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Pilsner Urquell

i 33cl burk

Pilsner Urquell, en pionjär inom öltillverkning sedan 1842, välkomnar ölälskare att upptäcka sin ikoniska pilsner i ett mer behändigt format. Det tjeckiska varumärket, känt för sin klassiska öl och expertis inom servering, lanserar nu sitt prisbelönta öl i 33 cl burk och delar samtidigt med sig av sina bästa serveringstips.

Ida Schramme, Marketing Manager Nordics på Pilsner Urquell, betonar vikten av att servera öl korrekt och bjuder in ölentusiaster att bli sina egna ”home-tapsters”. Genom enkla steg kan varje öldrickare skapa den perfekta upphällningen och njuta av Pilsner Urquells unika smakupplevelse, vare sig det är hemma eller på favoritpuben.

Pilsner Urquell 33 cl burk kommer att finnas tillgänglig på Systembolaget från och med den 1 mars till priset av 13,90 kr plus en pant på 1 kr. Det är ett prisvärt alternativ för alla som vill njuta av den ikoniska smaken av Pilsner Urquell i ett mer praktiskt och portabelt format.

För att bli en ”Home Tapster” föreslår Pilsner Urquell fyra enkla steg:

  1. Förbered ett kallt, rent och fuktigt glas för servering.
  2. Håll glaset i en 45 graders vinkel och häll ölet längs sidan för att bevara smaken.
  3. Gradvis räta upp glaset när burken är halvtom för att skapa en tät skumkrona.
  4. Avsluta med att hälla resten av ölet i glaset och kontrollera flödet för att skapa en perfekt skumkrona, som bör vara 35 mm.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.