annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Panini Internazionale

nya rätter.

Måltidsbutiks-kedjan Panini Internazionale breddar menyn och presenterar två helt nya rätter – Pestohummus & Burrata, och Rödbetshummus & Halloumibiff samt introducerar Gnocchi i sina varma rätter.

Tillsammans med tidigare storfavoriten Hummus/Za’atar, och uppdaterade Örthummus, äpple och rostade nötter, har Panini Internazionale nu ett nytt segment med två vegetariska- och två lakto-vegetariska hummusrätter på menyn. Panini Internazionale gör själva sin hummus från grunden och den är helt fri från onödiga tillsatser. Tillskottet Gnocchi är en italiensk potatisbaserad komponent som är ett smakrikt alternativ till pasta i de varma rätterna, och som behåller en härlig textur även efter uppvärmning.

Med den nya menyn lanserar Panini Internazionale också en uppdaterad laxsallad med nya smaker. Laxen är numera varmrökt istället för bakad och kompletteras med sötsyrlig picklad kålrabbi i senapskräm och grönsaker.

– Vi vill utveckla morgondagens snabbmatskedja, med en vision om vad snabbmat faktiskt kan vara. Med de nya rätterna tillkommer inte bara nya smaker – genom att använda vår hummus som bas i flera rätter minskar vi även vårt totala matsvinn, säger Alexandro Constantinou, produktansvarig och medgrundare på Panini Internazionale.

Panini Internazionale arbetar ständigt med att utveckla och förfina sitt erbjudande av snabb, smakrik och nyttig måltidskultur som passar människors livspussel.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.