Osugen på snaps? Tur för dig, nu lanseras Kopparberg Vodka Lemon
Foto: Kopparberg

Osugen på snaps? Tur för dig, nu lanseras Kopparberg Vodka Lemon

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Midsommars dörr står på glänt och högtidens dryck- och matinköp planeras. Nu lanserar Kopparberg två drycker för dig som rynkar på näsan åt snapsen: Kopparberg Vodka Lemon och Kopparberg Hard Seltzer Strawberry.

Kopparberg Hard Seltzer Strawberry
Foto: Kopparbergs Bryggeri

Strax efter att Kopparberg lanserade sin första vodkasort, Kopparberg Vodka Strawberry & Lime, lanseras nu den andra sorten lagom till midsommar: Kopparberg Vodka Lemon.

Kopparberg Vodka Lemon har hämtat sin inspiration från det rena svenska vatten som omger Kopparbergs bryggeri och drycken har en frisk och balanserad citronsmak. Drycken passar perfekt som alternativ till snapsen under midsommarlunchen, men även till klassiker som vodka soda. Drycken är veganvänlig, glutenfri och innehåller 0 g socker.

Till midsommarlunchen vill många varva de starka dryckerna men något mer lättdrucket och läskande. Passande nog lanserar Kopparberg en ny sort av sina populära Hard Seltzer, där rent alkoholinfuserat kolsyrat vatten möter naturliga fruktsmaker. Nyheten Kopparberg Hard Seltzer Strawberry har en balanserad frisk smak av somrig jordgubbe och serveras bäst iskall. Precis som övriga Hard Seltzer från Kopparberg så är den sockerfri.

Du som vill ha med nyheterna till midsommarfirandet har tur. Båda nyheterna finns nu i Systembolagets beställningssortiment.

relaterat

Nu släpps sommarens drink
Cocktails

Nu släpps sommarens drink

Den 21 juli 2021 släpper Stockholms Bränneri sin Negroni Rosa, sommarens tolkning av den klassiska drinken Negroni.

Öl ska rädda haven från skräp
Öl

Öl ska rädda haven från skräp

Det nya ölmärket Ocean Beer tar upp kampen mot skräpet i haven genom att använda vinsten till att rensa bort plast och återställa haven. Den redan flerfaldigt prisbelönta ölen har på kort tid introducerats i Spanien, Portugal och Storbritannien och nu står Sverige på tur.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.