annons

Urban Deli lanserar ny webbutik
Foto: Urban Orzolek

Ny webbutik med hemleverans i Stockholm

För att möta sina kunders behov lanserar Urban Deli nu en ny webbutik med mål att skapa lättillgänglig matglädje online.

För att möta sina kunders behov lanserar Urban Deli nu en ny webbutik med mål att skapa lättillgänglig matglädje online.

Den pågående pandemin har ökat efterfrågan på Urban Delis färdigrätter och råvaror online.

– Vi vet att många har svårt att komma till oss för att handla och därför blir webbutiken viktig för att både upprätthålla en hög servicenivå och erbjuda matglädje vardag som fest. I den nya webbutiken fokuserar vi på användarvänlighet och inspiration, säger Sibel Wolff, marknads- och kommunikationschef Urban Deli.

Sortimentet i webbutiken är vällagade färdiga maträtter, som går snabbt att göra klart med några snabba handgrepp. Det finns allt från helt färdiga portionsrätter till lite lyxigare, nästan färdiga måltider i form av matkassar samt skaldjur, chark, ost och kött från saluhallen. För den som vill komplettera sina inköp finns även exempelvis bröd, utvalda specerier, dryck och mjölk i webbutikens utbud.

Nytt i sortimentet är att Urban Deli kan beställa kött, fisk och skaldjur direkt från fisk- och kötthandlaren när kunden lägger sin beställning.

– Det här är en lösning alla tjänar på. Kunderna får enkel tillgång till vårt unika sortiment av färskt kött och fisk. Vi slipper sitta på ett stort lager och risken att fina råvaror blir gamla. Tillsammans bidrar vi till att minska matsvinnet och en ökad hållbarhet, säger Henrik Sjöblom, ansvarig för butik och saluhall.

Beställningar som görs före 20.00 levereras kvällen efter. Man kan välja att få varorna hemkört eller hämta upp själv på valfri Urban Deli. Beställningar för över 1000 kronor inom Stockholm och närförorter levereras hem gratis. 

– Det här är första steget och det är kundernas behov som styr hur vi går vidare. Om det finns efterfrågan tittar vi just nu på möjligheten att leverera till nya avhämtningsställen där kunderna utan fraktkostnad kan hämta upp sin mat närmare hemmet. Det är bra för alla, inte minst för planeten genom att minska klimatpåverkan genom färre och kortare transporter, säger Henrik Sjöblom.

Här kan man se var Urban Deli erbjuder hemleverans.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.