Urban Deli lanserar ny webbutik
Foto: Urban Orzolek

Ny webbutik med hemleverans i Stockholm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

För att möta sina kunders behov lanserar Urban Deli nu en ny webbutik med mål att skapa lättillgänglig matglädje online.

Den pågående pandemin har ökat efterfrågan på Urban Delis färdigrätter och råvaror online.

– Vi vet att många har svårt att komma till oss för att handla och därför blir webbutiken viktig för att både upprätthålla en hög servicenivå och erbjuda matglädje vardag som fest. I den nya webbutiken fokuserar vi på användarvänlighet och inspiration, säger Sibel Wolff, marknads- och kommunikationschef Urban Deli.

Sortimentet i webbutiken är vällagade färdiga maträtter, som går snabbt att göra klart med några snabba handgrepp. Det finns allt från helt färdiga portionsrätter till lite lyxigare, nästan färdiga måltider i form av matkassar samt skaldjur, chark, ost och kött från saluhallen. För den som vill komplettera sina inköp finns även exempelvis bröd, utvalda specerier, dryck och mjölk i webbutikens utbud.

Nytt i sortimentet är att Urban Deli kan beställa kött, fisk och skaldjur direkt från fisk- och kötthandlaren när kunden lägger sin beställning.

– Det här är en lösning alla tjänar på. Kunderna får enkel tillgång till vårt unika sortiment av färskt kött och fisk. Vi slipper sitta på ett stort lager och risken att fina råvaror blir gamla. Tillsammans bidrar vi till att minska matsvinnet och en ökad hållbarhet, säger Henrik Sjöblom, ansvarig för butik och saluhall.

Beställningar som görs före 20.00 levereras kvällen efter. Man kan välja att få varorna hemkört eller hämta upp själv på valfri Urban Deli. Beställningar för över 1000 kronor inom Stockholm och närförorter levereras hem gratis. 

– Det här är första steget och det är kundernas behov som styr hur vi går vidare. Om det finns efterfrågan tittar vi just nu på möjligheten att leverera till nya avhämtningsställen där kunderna utan fraktkostnad kan hämta upp sin mat närmare hemmet. Det är bra för alla, inte minst för planeten genom att minska klimatpåverkan genom färre och kortare transporter, säger Henrik Sjöblom.

Här kan man se var Urban Deli erbjuder hemleverans.

relaterat

Jill Johnson lanserar vårens vita vin - Nashville Stories Bianco
Vin

Jill Johnson lanserar Nashville Stories Bianco

Lagom till ljusare tider får vinfamiljen Nashville Stories tillökning. Det tredje släppet i Jill Johnsons vinserie heter Nashville Stories Bianco och är ett vitt vin från Piemonte i Italien.

Absolut satsar på nytt segment med Absolut Soda Lime & Cucumber
Blanddryck

Absolut satsar på nytt segment

Den 1 mars lanserar Absolut en nyhet i Hard Seltzer-segmentet; Absolut Soda Lime & Cucumber. RTD-sodan kommer att ingå i Systembolagets fasta sortiment.

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet
Matkasse

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet

De limiterade matkassarna, som är ett genuint mathantverk med nordiska råvaror från havet, är ett samarbete mellan Frida Ronge, gastronomisk ledare på restaurang TAK i Stockholm och Skagerrak Nordic Dry Gin.

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design
Vin

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design

Med omstart kommer ofta förnyelse och med den annalkande våren har Stoneleighs klassiska serie från Nya Zeeland förnyats. Looken har setts över och uppdaterats parallellt med att vinet numera klassas som helt vegansk.

Alkoholfritt utan kompromisser
Alkoholfritt

Alkoholfritt utan kompromisser

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts premiumbubbel som inte kompromissar på smak, kvalitet eller utformning.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.