annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Ny spännande smak

Från Beefeater

Beefeater, en av världens mest prisbelönta ginproducenter, kommer snart att lansera sin nya smaksatta gin Peach & Raspberry. Detta är en limiterad upplaga som släpps den 19 maj i Systembolagets tillfälliga sortiment. Beefeater, som har funnits sedan 1820, är en ikonisk brittisk ginproducent med en stark historisk koppling till London och dess klassiska gin & tonics. Beefeater Peach & Raspberry är en variant som inspirerats av grundaren James Burrough, som redan på 1800-talet skapade Peach Liqueur och Raspberry Gin.

Den nya smaksatta ginen är framställd med enbart naturliga aromer, med smak av söta persikor och syrliga hallon. Denna persikofärgade ginvariant kommer att vara ett fruktigt och fräscht tillskott till vårens nya drinktrender, där den trendiga färgen korall kommer att synas flitigt i drinkar och på uteserveringar. Det är en spännande nyhet för ginälskare som söker efter något nytt och trendigt att prova i vår.

Beefeater Peach & Raspberry är en gin som kan användas för att skapa både en klassisk gin & tonic, eller för att skapa mer avancerade cocktails. En av de bästa sakerna med denna ginvariant är att den passar bra till en rad olika drinkar och ger en ny, fruktig smak till varje drink. Detta ger drinkar en poppande, färgglad look och smakar lika gott som det ser ut.

Lisa Seifert, produktchef på Pernod Ricard Sweden, kommenterar den nya lanseringen: ”Peach & Raspberry är vår fjärde smaksatta gin som lanseras för den svenska marknaden, och i år ett mycket trendigt tillskott, med de persikofärgade tonerna. Vi har hämtat inspiration från Beefeaters grundare James Burrough, som redan på 1800-talet skapade Peach Liqueur och Raspberry Gin. Baserat på dessa recept har vi tagit fram en modern version av den smakrika ginen.”

Beefeater Peach & Raspberry är en limiterad upplaga, vilket betyder att det är en unik och exklusiv produkt som inte kommer att finnas på marknaden för alltid. Ginälskare som är intresserade av att prova denna nya, spännande smakupplevelse bör agera snabbt för att se till att de inte missar möjligheten att smaka denna populära trendfärg i flytande form.

Sammanfattningsvis, Beefeater Peach & Raspberry är en spännande nyhet som kommer att bli ett populärt tillskott på drinkmenyer runt om i Sverige under våren. Ginälskare som vill prova något nytt och trendigt bör definitivt testa denna nya smaksatta gin.

Beefeater Peach & Raspberry

Pris: 269 kr för 700 ml

Alkoholhalt: 37,5%

Artikelnummer: 41388

Foto Pressbild

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.