annons

Fyrklövern lanserar ytterligare en stengodskollektion – Pepper

Ny kreativ och kontrastrik stengodskollektion

Nu lanserar Fyrklövern stengodskollektionen Pepper - en diskret och rustik men samtidigt modern och funktionell kollektion i mörka nyanser.

Nu lanserar Fyrklövern stengodskollektionen Pepper – en diskret och rustik men samtidigt modern och funktionell kollektion i mörka nyanser.

Stengodset består av både ljus- och mörkgrå delar, samtliga produkter har en unik och levande yta skapade av reaktiva glasyrer. Den kreativa och kontrastrika kollektionen kan dukas nordisk och tidlös i ljusgrått eller mer dramatisk med inslag av svärta. Några delar har handmålade kanter i äkta guld som adderar värme och skapar ett exklusivt uttryck på bordet.

Fyrklöverns stengods är hållbara gällande såväl tillverkning som kvalitet. Detta genom att fabriken i Portugal följer strikta regler gällande en hållbar tillverkning som gör så lite avtryck på miljön som möjligt. Leran och glasyrerna är giftfria och konsumtionen av vatten, el och gas övervakas noga. Fabriken har även ett vattenreningssystem som gör att vattnet i fabriken kan återanvändas. Överskottslera och trasiga produkter återvinns.

Stengodskollektionen Pepper finns till försäljning från den 20 maj 2020 på www.fyrklovern.se.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.