Fyrklövern lanserar ytterligare en stengodskollektion – Pepper

Ny kreativ och kontrastrik stengodskollektion

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Nu lanserar Fyrklövern stengodskollektionen Pepper – en diskret och rustik men samtidigt modern och funktionell kollektion i mörka nyanser.

Stengodset består av både ljus- och mörkgrå delar, samtliga produkter har en unik och levande yta skapade av reaktiva glasyrer. Den kreativa och kontrastrika kollektionen kan dukas nordisk och tidlös i ljusgrått eller mer dramatisk med inslag av svärta. Några delar har handmålade kanter i äkta guld som adderar värme och skapar ett exklusivt uttryck på bordet.

Fyrklöverns stengods är hållbara gällande såväl tillverkning som kvalitet. Detta genom att fabriken i Portugal följer strikta regler gällande en hållbar tillverkning som gör så lite avtryck på miljön som möjligt. Leran och glasyrerna är giftfria och konsumtionen av vatten, el och gas övervakas noga. Fabriken har även ett vattenreningssystem som gör att vattnet i fabriken kan återanvändas. Överskottslera och trasiga produkter återvinns.

Stengodskollektionen Pepper finns till försäljning från den 20 maj 2020 på www.fyrklovern.se.

relaterat

Smördeg utan smör är Årets matbluff
matfusk

Smördeg utan smör är Årets matbluff

Namnet till trots innehåller degen inget smör, vilket många av de som röstade tyckte var bluffigt. Företrädare för tillverkaren meddelar nu att de kommer att byta till smör.

Först i världen med juligt smakkoncept
nikotinpåsar

Först i världen med juligt smakkoncept

Det hör inte till ovanligheterna att LYFT/LAB är först ut med nya smakkoncept och som en tidig julklapp till alla konsumenter introduceras en julinspirerad nyhet.

En mer klimatmedveten matsedel
Hållbart

En mer klimatmedveten matsedel

Nu lanserar Konsumentverket och Livsmedelsverket en mer klimatmedveten matsedel. För första gången har maträtterna klimatberäknats.

4 av 10 svenskar firar alkoholfri julafton, julmust är favoritdrycken
Trender

Fyra av tio svenskar firar alkoholfri julafton

En nubbe till sillen på julbordet är ett måste för många, men en ny Sifo-undersökning visar att mer än hälften av svenskarna helst dricker julmust på julafton och att hela fyra av tio svenskar kommer att fira en helt alkoholfri jul.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.