Martini Fiero kommer till Sverige – ny drink ska utmana spritzfavoriterna
Foto: Bacardí

Ny drink ska utmana spritzfavoriterna

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

Nu lanseras en modern vermouth med distinkt bitter och söt smak, på den svenska marknaden.

Lanseringen av Martini Fiero är en del av en storsatsning på att göra drinken Fiero & Tonic till ett givet alternativ för törstiga svenskar i sommar.

Martini Fiero är en uppfriskande dryck gjord på hundra procent naturliga ämnen, med smak av citrus och blodapelsin. Citrussmaken kommer från söta apelsiner från spanska Murcia. Alla apelsiner skalas för hand och får hänga på tork i solen under flera veckor innan de är redo för blendingprocessen.

Drinken Fiero & Tonic består av hälften Martini Fiero, hälften tonicvatten. Bubblorna från tonicvattnet hjälper att lyfta Martini Fieros fruktiga smak. Tillsammans ger de en fräsch drink med mycket smak som passar perfekt i värmen.

– Vi vet att det finns en stor efterfrågan bland svenskar på spritzliknande drinkar med lägre alkoholhalt, som man kan avnjuta på uteserveringar i solen men som också är enkla att blanda hemma. Fiero & Tonic är en drink vi hoppas ska bli ett självklart alternativ, i synnerhet nu på sommaren, säger Christian Asmussen, Brand Manager för Martini Fiero i Sverige.

Martini är ett anrikt varumärke från Italien med en lång och spännande historia. Kombinationen av spännande smaker och trendkänslighet har gjort varumärkets många produkter till några av världens mest uppskattade. Martini Fiero är ett av varumärkets största satsningar någonsin, och har redan börjat etablera sig i framför allt södra Europa.

Drinken Fiero & Tonic finns för närvarande tillgänglig på flera restauranger runtom i Sverige där det kommer att arrangeras flera events för att uppmärksamma den nya drinken. Bland annat på Calle P, Berns, Stureplan 1 och Mr French i Stockholm, Cielo Rooftop och Port de Soleil i Göteborg samt Kajuteriet, Badhytten Skanör och Grappa i Malmö.

Martini Fiero har en alkoholhalt på 14,9 procent och finns tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment.

relaterat

Filmdags med recept!
Matlagning

Filmdags med recept!

Kan det vara så att du just i detta ögonblick längtar efter en ny säsong av din favoritserie? Här hittar du filmer och serier med tillhörande recept som förhöjer din höststämning.

Eget bubbel efter fyra succélanseringar
Vin

Eget bubbel efter fyra succélanseringar

Sveriges ”vinkungs” vinportfölj säljer så att det knakar och är numera Sveriges mest sålda vinvarumärke. Nu lanseras ett franskt torrt mousserande vin som är producerat på 100% Chardonnay.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.