annons

The Hottest Band on The Planet lanserar nu KISS COLD GIN
Foto: Brands For Fans

Nu lanseras KISS Cold Gin i Sverige

Efter den stora framgången med KISS Rum Kollection som lanserades i slutet av förra året kompletteras nu dryckesportföljen med KISS Cold Gin, en högkvalitativ gin som andas rock'n'roll.

Efter den stora framgången med KISS Rum Kollection som lanserades i slutet av förra året kompletteras nu dryckesportföljen med KISS Cold Gin, en högkvalitativ gin som andas rock’n’roll.

– Det är riktigt roligt att kunna erbjuda de svenska fansen en till kvalitetsprodukt med rockgiganterna KISS efter succén förra året. Att de valt att fortsätta samarbeta med oss på Brands For Fans med KISS Cold Gin känns mäktigt och är en stor ära, säger Yvonne Wener, Business Manager på Brands For Fans.

KISS Cold Gin har destillerats fem gånger där basen består av enbär, citronskal samt ett urval av noggrant utvalda kryddor. Ginen innehåller endast naturliga smaker och inga tillsatta sötningsmedel. För att bevara högsta kvalitet och uppnå perfekt smakbalans kompletteras destillatet med ytterligare enbär och citron som sedan macereras tillsammans vilket bidrar till helhetsupplevelsen. Doften har klassisk ginkaraktär med tydliga enbärstoner och en inbjudande kryddighet. Smaken kännetecknas av enbär, citrus och örter. Eftersmaken är lång och fyllig med smaker som fyller hela munnen. Den torra finishen bidrar till den komplexa helhetsupplevelsen.

Flaskan med iögonfallande silver- och gulddetaljer har alla fyra bandmedlemmarna metalliskt illustrerade på vardera sidan av Brooklyn Bridge. Huvudetiketten är dessutom prydd med en guldskiva och ikoniska landmärken i New York City med Manhattans Skyline. Det fantastiska art deco-mönstret bakom skivan är en hyllning till Gene Simmons klassiska metallstövlar ”The Demon’s boots”. Ett etikettkonstverk och en lysande hyllning till KISSTORY och bandets musikaliska rötter.

KISS Cold Gin lanserades i Systembolagets beställningssortiment den 21 juni.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.